Hae
VillaNanna

Novita isoveli ja ihanan söpöt neuleet

Novita isoveli ja ihanan söpöt neuleet

Yksi lempilankojani on Novita isoveli -lanka ja ihan niin yksikertaisesta syystä, että sillä saa nopeasti näyttäviä paksuja neuleita. Toki minulla on monen monta muutakin lempilankaa mutta esittelen nyt vain tämän yhden ja samalla myös minun lempilehteni, josta kohta aloitan uuden työn.

Novita isoveli

Tämä lanka on villasekoitetta ja se sisältää 75% villaa ja 25% polyamidia, lanka on siis paksua ja kestävää, josta voi tehdä niin paksut neulepaidat, leggarit kuin erilaiset asusteet pipoista villasukkiin. 5-6mm puikoilla neulominen käy kädenkäänteessä. Valmiin neuleen voi surutta pestä 40 asteessa. Helppo lanka siis, jolla saa näyttäviä neuleita neulottua. Haluan nyt esitellä ne neuleet, jotka olen saanut valmiiksi Novita talvi 2011 lehdestä, tai mitkä neuleet minulla on enää jäljellä. Sillä pojille virkkasin aikanaan lippikset myös lehden ohjeella, mutta ne on aikaa sitten viety varastoon.

Toki lempilehtiä on tullut tämän lehden jälkeen useita uusia, mutta tähän lehteen aina joka syksy palaan ja suunnittelen minkä seuraavaksi neuloisin. Nyt on neulottu kaksi paitaa, yhdet lapaset ja kolme pipoa. Tulossa on miesten paita, pipo ja lapaset sekä minulle neuletakki. Mikä on sitten ajakohta näille, niin se jää nähtäväksi. Nyt kun on monta muutakin työtä odottamassa tekijäänsä.

ihanan söpöt neuleet

Novita talvi 2011 lehden mallit ovat kaikki niin söpöjä, jotka sopii erittäin hyvin talveen ja kuviot ovat myös täydellisiä talvineuleiden kuvioita. Myös suloisen talviset värit tuovat talvisen fiiliksen mukanaan. Voi laittaa silmät kiinni ja kuvitella olevansa vaikka vuoristossa laskettelemassa tai luistelemassa. Nämä paidat toimii hyvin myös niin, että laittaa alle lämpimästi ja vain paksun neuleen päälle, muuta ei tarvita. Tai sitten toppaliivi tai kelsiliivi neuleen päälle. Mutta jos ei halua neuletta pitää ”takkina” niin näin paksun neuleen kanssa sopii käyttää millaista tahansa takkia, joka on väljä, että voi pukea kerroksittain helposti.

Neuleet ovat kuin taideteoksia, jossa maalataan kuviot neulomalla. Eikä haittaa onko kuvio haasteellinen vai helppo, sillä neule on näyttävä aina, Olen neulonut isoveli -langalla kaikenlaisia upeita neuleita mutta silti mänä kaksi neuletta on lemppareitani, jotka olen langalla koskaan neulonut. Ehkä se seuraava tuleva lemppari vielä odottelee tuolla jonkin lehden sivuilla tekijäänsä. Joskus voinkin esitellä kaikki isovelineuleeni, jos ne teitä kiinnostaa.

Novita isoveli ja ihanan söpöt neuleet

Mukavaa päivää kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Upean värisiä neuletöitä! Lanka näyttää todella hyvältä – paksu mutta ei pörröinen.

    • villananna kirjoitti:

      Mä itse en yleensä käytä näitä värisävyjä mutta jotenkin en voinut vastustaa tällä kertaa näitä herkkuja.

  2. Anne N kirjoitti:

    Upeat sävyt neuleissa! Varsinkin tuo toiseksiviimeisen kuvan neulepaita on ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *