Mitä kaapista löytyy kalkkunalaatikko
Enpä sitten osannut olla pois täältä blogista kovin pitkään. Syy on se, että haluan kertoa teille yhden asian, jonka teen aina kun on jokin juhlapäivä tulossa. Juuri aatonaattona alan tyhjentää kaappeja niin, että uudet elintarvikkeet mahtuvat kaappeihin. Tai oikeammin ne viimeiset jämät kaivetaan esiin ja tehdään jotakin herkullista. Nyt ennen pääsiäistä kaivelin ensin pakastinta, siellä on jos jonkinmoista ruokaa aina ja niistä saa aika näppärästi kaikenlaista herkkua tehtyä. Minulle on kulkeutunut isot määrät kalkkunaleikkeleitä, joita en syö sellaisenaan ollenkaan mutta niistä saa kyllä kaikkea kivaa tehtyä, kuten pitsaa tai vaikka laatikon, kuten itse nyt tein.
Tämä on kyllä ihan paras tapa ottaa juhlat vastaan, on kokkailla vanhat pois. Muuten ei meillä juuri mitään tiettyjä tapoja juhlapyhiin ole. Vain tämä ruokahävikin vähentäminen. Monesti se jatkuu myös juhlien jälkeen, varsinkin jouluisin kun välipäivinä ei kiinnosta mennä kauppaan ja kaappi notkuu elintarvikkeista.
Kaunista pääsiäisen aikaa Melissa:)
Ihanaa sunnuntaita! 🙂
Hei onpa kiva resepti. Pitää laittaa testiin seuraavan kerran, kun lähikaupan alelaarissa on kalkkunaleikkeitä.
Kuulostaa kivalta reseptiltä! Harmi, että meillä ei oikein edes kinkkukiusauksesta välitetä, niin ei meillä varmaan kukaan tätäkään söisi. 🙁
Kiitos, Jael 🙂
Kiitos 🙂
Parhaat reseptit on ne, jotka kyhätään sellaisista raaka-aineista mitä sattuu olemaan kaapissa.
Juu, ei mekään semmosia syödä.
Laatikkoruoat on ihan parhaita kun niihin voi tunkea lähes mitä tahansa ja saa kaappeja tyhjäksi! ��
Totta, laatikkoon voi laittaa lähes mitä tahansa ja ovat todella hyviä sapuskoita.