Hae
VillaNanna

Vaaleanpunaisen villapaidan muokkaus

Uskoisin, että tiedätte minun nauttivan suunnattomasti siitä, että saan muokkailtua vanhoja vaatteita eri näköisiksi vähällä vaivalla. Välillä saatan purkaa vanhan neuleen ja tehdä kokonaan uuden langoista mutta tällä kertaa en nähnyt mitään järkeä moiseen kun lankoja on enemmän kuin laki sallii. Siksipä päätinkin hyödyntää kangasvarastoja ja tuunata vanha neule uuteen uskoon. En nimittäin aikaisemmin juuri paitaa käyttänyt, muutamia kertoja ainoastaan…Johtuen väristä ja siitä, ettei se ihan ole minun juttu, paitsi nyt kun laitoin huppuun turkissomisteen sekä turkistupsun.
Parempi olisi, jos käyttäisi vanhaa somistetta mutta minulla ei ollut ja olen ostanut eräältä henkilöltä, joka pyörii samassa ompeluryhmässä kanssani, erilaisia kankaita ja tilkkuja. Joten tähän sopi hyvin juuri kyseisen henkilön laatikosta löytynyt turkiskangas.

Itse villapaita on neulottu muutamia vuosia sitten ja paita on myös postattu tänne. Alkuperäiset kuvatkin on ties missä, joten parantaa ei kykene kuvien laatuakaan näin, mutta tuskin se nyt paljoa haittaa. Alkuperäistä postausta voi käydä kurkkimassa täältä.
Ulkokuvaukset oli hieman haasteelliset ja lopult kävi niin, etten halunnut ottaa tuota liiviä pis ollenkaan päältä. Sen verran nopeasti paita tuli märäksi. Vaikka ei satanutkaan ihan niin paljon kuin eilen ja tuulikin oli laantunut. Vaikka vaaleanpunainen ei ihan syksyn väriä olekkaan, niin hyvin se silti sointuu syksyyn ja ulkona olevaan ruskaan, tai ruskan jäännöksiin. Huomasin myös kun seisoskelin kameran edessä, että muutamiin pensaisiin oli alkanut tulla nuppuja. Ehkä nyt kuitenkin olisi hyvä, että jonkin sortin lumikin tulisi alas ennen kuin kesä tulee? Tai / vai? Lumi piristäisi kummasti oloa.

Koska meikäläiselle tuli tässä vuosiakin yksi lisää, niin päätin leikellä tukkanikin pätkäksi. Ihan valtavan hyvin ei nyt näy kokonaan miten leikkasin kuontalon ja koitin hiukan parantaa tätä meikäläisen harkanpesää, parastahan tässä on nyt se, että synttäreiden kunniaksi harjasin tukkanikin. Eikös ole ihan kiva?
Villapaidan kanssa yhdistin tällä kertaa poolon, jonka olen itse tehnyt, siitä löytyy lisäkuvia täältä. Leggarit, sekä toppaliivi, jotka molemmat ovat Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Adidaksen lenkkarit olen saanut vanhemmalta pojalta lahjaksi jo aikaa sitten. Poika käy shoppailemassa useasti Tammiston Adidas Outletissa ja sieltä löytyy vaikka mitä mielenkiintoista juttua. Tavallaan siis hintava asu mutta tavallaan taas ei kun villapaita on oman kaapin uumenista herätelty vaate ja kengät lahja.
Turkissomisteet neuloin kokonaan käsin, voi ommella myös koneella mutta oli kivempi tehdä näin. Tupsun ohjeen saat täältä. Tupsut on niin helppo ja yksinkertainen tehdä itse, etten näe mitään syytä ostaa valmiita.

Mitäs sanotte lopputuloksesta?

Ihanaa tiistai iltaa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *