Hae
VillaNanna

Tilkut pöytään

Tilkut pöytään

Nyt laitetaankin tilkut pöytään ja päätetään tämä tilkkuprojekti tähän. Muutossa löysin pari pussia tilkkuja, joista olin ajatellut tehdä jotain, en oikein tiennyt mitä, mutta jotain. Aika nopeasti ajatus kirkastui kun sain suuremmista palasista rakennettua mollamaijamekon. Crazy quilt -tekniikka oli minulle tuttu, mutta nimi oli hukassa. Mutta ei muuta kuin hommiin vaan.

Tilkut pöytään

Viimeiseksi työksi tässä projektissa tein mukin aluset ja servetin pidikkeet ja loput tilkut lahjoitin nuorten käyttöön ja niitä onkin käytetty ja paljon. Ovat lähes kokonaan käytetty eri juttuihin. Näihin pieniin töihin katsoin kaikki pienimmät tilkut, ne tavallaan roskat ja sain aika hyvin pelastettua niitä roskiksilta. Tein vain neljä mukinalusta sekä neljä servetin pidikettä. Koska meidän pieni perhe on täällä päässä pienentynyt paljon. Crazy quilt on hauska tapa tehdä tilkkutöitä ja minä. joka kokee tilkkutyöt hyvin suuritöisiksi tykkään tehdä tätä.

Ohje alla:

Ja niin kuin olette huomanneet, innostuin hommasta kovin. Olen tätä joskus ennenkin tehnyt ja tykännyt kovin, mutta nyt todella innostuin. Innostuivat myös nuoreni hommaan ja tuli kaikenlaista kivaa heltäkin tällä tekniikalla. Uskon, että tulette näkemään näitä lisääkin tulevaisuudessa. Mutta tältä osin projekti on nyt tehty. Näiden kahden pienen tilkkupussin sisältö muuttui moneksi erilaiseksi asiaksi ja kaikki ovat kovassa käytössä paitsi mekko odottaa lämpimiä ilmoja.

Tilkkuprojektin satoa

Kovin montaa työtä en siis tehnyt tämän projektin tiimoilta, sillä katsoin, ettei siihen ole tarvetta. En tarvitse niin paljon kaikenlaista tilkuista tehtyä asiaa. Mutta aika monta juttua kuitenkin tein ja nämä riittää täydellisesti. Pari pussukkaa, kassi sekä mekko ja kaiken kruunaa pikkuruiset pöytähärpäkkeet. Tietenkin olisi voinut tehdä vielä vaikka mitä, mutta en halunnut tämän enempää. Katsotaan alla olevista linkeistä, että mitä tuli tehtyä.

Tilkkujuttuja

Esittelyssä käsityöpussukka

Tarkkaan mietittyjä ja valmistettuja töitä. Ei mitään muuta. Uskon siis, että jossakin vaiheessa varmasti tulee lisää aiheeseen liittyvää juttua, mutta joskus sitten. Tämä on nyt tehty ja seuraava homma odottaa. Ylijäämäprojektin tiimoilta saattaa tulla mitä tahansa muita projekteja, sivuprojekteja. Ne ovat hauskoja ja virkistää koko hommaa. Mutta tässä tämä projekti ja katsotaan mitä keksin seuraavaksi.

Tilkut pöytään

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Pinterest

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *