Hae
VillaNanna

Kadonnut inspiraatio

Kadonnut inspiraatio

Kadonnut inspiraatio, se katosi kokonaan tuossa viikonloppuna. Ompelin ja neuloin kovalla tohinalla ja sain neuleeni valmiiksi, mutta ompelu jämähti paikalleen. En saa millään hommaa valmiiksi. Inspiraatio lähti ikkunasta ulos ja vaikka miten pidin helmasta kiinni, se nauroi vain ja vilkutti mennessään.

Kadonnut inspiraatio

Todellisuudessa minulla on ollut pidempään jo vähän kaikki hukassa ja olen valitellut jo varmaan vuoden jos enemmänkin asiasta täällä blogissakin. En tiedä johtuuko tämä kaikki inspiraation puutteesta vai puhtaasti siitä, ettei vaan saa mitään aikaiseksi kun on niin väsynyt koko ajan. Kesäksi olen tehnyt kyllä jotakin pientä, mutta niitä ei tähän hätään kuvata blogiin. Siksi odotan kovasti kesää, että nämä ihanat kesävaatteet pääsevät valtaamaan blogin sivut.

Koska tavallaan jälleen olen pysähtynyt ja mietin mitä haluan tehdä ja mitä postata, niin hankin pari kirjaa ja löysin Kierrätyskeskuksesta pari lempikaavalehteä auttamaan minua tällä tiellä. Ostolakko vaatteiden ja kenkien suhteen on pysynyt kuosissa, vaikka alku vuodesta kompastelinkin asian kanssa. Mutta nyt en edes ajattele asiaa, mikä voi olla myös huonokin ja yksi syy miksi minun inspiraatio on  niin kadoksissa.

Neuleita ja vintagekaavoja

Hankin hiukan hassuun aikaan nämä neulekirjat, mutta se nyt ei haittaa mitään. Harry Potter kirja minulla on myös englanninkielisenä, mutta halusin nyt kuitenkin sen myös suomeksi käännettynä. Helpottaa nimittäin paljon ohjeen lukemista, kun ihan kaikkia englanninkielisiä ammattisanoja en muista ulkoa ja pitää pitää googletella sitten paljonkin. Joten homma hoituu näin helposti. Miesväen vuoksi hankin Star Wars -neulekirjan, että pojat saavat kaikkia kivoja juttuja siitä. Itselleni hankin housu -ja hamekirjan. Teenkö jotakin näistä tytölleni, niin se jää nähtäväksi. Mutta meille muille ainakin. Tyttöni kun ei niin välitä näistä hömpötyksistä.

Ja tietenkin kun satuin löytämään kaksi lehteä Nanet ja Miss B, oli ne ihan pakko napata mukaan. Näissä on niin ihania kaavoja ja mielestäni minulla kyllä jossakin saattaa tuo Nanet ollakin, jos vaan alkaisin etsiä. Olen nimittäin tuosta lehdestä aikanaan tehnyt housut. Mutta koska en ole sitä vielä löytänyt, niin ostin, että saan tehdä mekon ja uikkarit noilla kaavoilla. Miss B taas sisältää monta ihanaa ja mielenkiintoista vintage -kaavaa, että pakkohan sekin on ottaa. Vaikka muodissa on nyt 2000 -luvun alku ja matalavyötäröiset housut. Itse taas edelleen haluan vaan korkeaa vyötäröä.

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  itselläni oli inspiraatio kateissa blogin kanssa lähes koko maaliskuun

 2. riitta reissaa kirjoitti:

  löysitpä kivan oloisia lehtiä! Kyllä se inspiraatio sieltä pikku hiljaa taas herää!

  • villananna kirjoitti:

   Nää on ihania lehtiä ja kirjoja. Olen selaillut jo moneen kertaan ja ja laittanut suunnitelmat ylös mitä teen.

 3. Hengittävää elämää etsimässä -blogi / Niina kirjoitti:

  Toivottavasti inspiraatiosi palaa levättyään entistäkin lennokkaampana!

 4. Marjut kirjoitti:

  Niin tuttu tunne, kun inspiraatio on kateissa. Välillä taas tuntuu, että on niin uupunut ettei saa aikaiseksi mitään vaikka haluaisi. Onneksi se sieltä aina kuitenkin hiipii esiin ennemmin tai myöhemmin. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.