Hae
VillaNanna

Syksyn tyyli ilmaisosastolta

Syksyn tyyli ilmaisosastolta

Syksyn tyyli ilmaisosastolta ei ole hankala, kiersin heinäkuussa pariin kertaan Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksien ilmaisosastot ja nappailin mukaani muutamia herkkuja omaan syys pukeutumiseen. Parasta tässä kokoelmassa on se, että voin yhdistää nämä toisiinsa, sekä tietenkin omiin ihaniin jo olemassa oleviin vaatteisiini.

Syksyn tyyli ilmaisosastolta

Vaatteet ovat ns. kakkoslaatua. Muutamasta pitää poistaa nukka ja jakun vuori korjata. Lisäksi lisään liiviin karvakauluksen. Muuta korjausta nämä vaatteet eivät tarvitse. Nyt onkin täydellinen hetki alkaa jutella syystyylistä, sillä syksyinen ilma on pitänyt otteessaan jo pidemmän aikaa. On ollut mukava kääriytyä lämpimään neuleeseen ja laittaa paksumpaa sukkaa jalkaansa.

Mistä minun tämän syksyn tyyli alkaa? 

Minun syksyyn kuuluu aina villa ja villasekoitteet. Nyt saa alkaa ottamaan nilkkureita esiin ja muutaman viikon päästä jo pitkävartisia saapikkaita. Tämä onkin syksyssä se minun juttu, lämmin pehmeä villa. Muuten en siedä syksyä ollenkaan. Minun värini syksyllä on tosiaan ne syksyn värit, ihanat murretut ja lämpimät värit. Syksyn värit ovat myös lempivärejäni. Tässä kokoelmassa tosin on mukana pari harmaata vaatetta, jotka eivät ihan sovi omaan väripalettiin. Mutta katsotaanpa mitä löysin.

Syksyn tyyli ilmaisosastolta

Löytöni

Minulla oli ajatuksena tosiaan se, että löydän jotakin villaista, villasekoitetta, lämmintä ja pehmeää, tämä oli lähtökohta syksyn tyylille ja kun löysin ensimmäisen vaatteen, niin ajatus lähti lentämään siitä.

Löydöt:

 • valkoinen over size neule
 • harmaa neulemekko
 • beige neule
 • ruskea hame
 • ruutuhousut, harmaa pohja
 • tummansiniset chinot
 • ruskehtavat villasekoite shortsit
 • trikoopaita, jossa hihoissa röyhelöt
 • lyhyt viininpunainen villasekoite jakku
 • vaalea toppaliivi
 • ohut ruutuhuivi
 • paksu huivi
 • ruskea vyö
 • nahkalaukku
 • käsityölehtiä

Käsityölehdet ovat tärkeä osa tyyliäni. Ei sen vuoksi, että kulkisin ne kainalossa pitkin pitäjää, vaan siksi, että niistä löytää oivallisia malleja, joita tekemällä saa ihania juttuja lisättyä asuihin. Tästä syystä ne mainitsen myös tässä postauksessa. Turha tehdä niistä erillistä juttua, vai?

Koska löysin näin monta eri vaatekappaletta, ei minun juuri tarvitse miettiä mitä syksyllä laittaa päälle. Toki olen tehnyt muutaman täyteostoksen ihan kirpparilta. Eli käytännössä oma syyspuvusto on ihan valmis. Kuitenkin iso osa vaatteista löytyy ihan omasta takaa.

Syksyn tyyli ilmaisosastolta Syksyn tyyli ilmaisosastolta

Nautinnollista viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

4 kommenttia

 1. Kristiina kirjoitti:

  Ihan mahtavat löydöt! ?? Paljon näen itsekin kivoja juttuja kun käyn ilmaisosastolla, mutta mulla koko rajoittaa aika paljon kun olen 48 – 50. Jotain sentään löytyy välillä ?

 2. Nora kirjoitti:

  Ilmaisosastolle ja ilmaislaareihin laitetaan myös ihan hyviä juttuja, jotka olisi ihan hyvin myös voinut hinnoitella ja laittaa rekkeihin roikkumaan. Sinä osaat tehdä hyviä löytöjä.

  Olin kerran yhdessä kierrätyskeskuksessa työskentelemässä ja löysin sieltä pinkin siilikuvioisen pussilakanan. Se oli menossa leikkuuseen, vaikka siinä ei ollut mitään vikaa, ei reiän reikää eikä muuta. No, sain sen sitten ottaa ilmatteeks ja se on ollu siitä pitäen mulla melko ahkerassa käytössä (tälläkin hetkellä on) ja löysin myös 2 siistiä, ehjää ja puhdasta aluslakanaa (pinkki ja vaaaleanpunainen), jotka nekin oli menossa leikkuuseen. Ihmettelin miks niitä ei laitettu myyntiin.

  • villananna kirjoitti:

   Ne ovat olleetkin myynnissä, mutta jonkin ajan päästä ne laitetaan ilmaisosastolle. Kun uutta aletaan laittamaan myyntiin. Mitkä eivät mene myyntiin ollenkaan, niin menee suoraan ilmaisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *