Hae
VillaNanna

Jäätelöpurkista teline tiskiaineille

Meillä on keittiön tiskiallas todella epäkäytännöllinen, ei hyllyjä, ei kunnon roskispaikkaa. Paljon mys tyhjää tilaa, jota ei kyetä käyttämään. Sen vuoksi meillä pyörii tiskiaineet ja muut härpäkkeet pitkin pöytiä ja se jos mikä ärsyttää. Putoilevat ja valuvat, katoilevat ja vaikka ja mitä. Tiskaaminen on välillä todella hankalaa tämän vuoksi. Alku lomasta tuli mitta täyteen ja tein jäätelöpurkista keittiö härpäkkeille oman pienen telineen. Nyt ne ei katoile ja valu mihinkään kun aina laitetaan kaikki samaan paikkaan.

Tarvikkeet:

* jäätelöpurkki
* narua
* farkkua
* kuumaliimaa

* Liimaa naru jäätelöpurkin ympärille. Halutessasi voit farkusta tehdä koristeenpurkkiin. Valmis.
Ehkä olisi saanut olla hieman paksumpaa narua tässä hommassa mutta ei kaapissa ollut muuta. Kerroksia voi laittaa pari, jos on kovin ohutta narua käytössä. Narulla voi koristaa paljon muutakin, itse ainakin olen innostunut niin paljon narutuunauksista, että kohta tuunaan koko asunnon narulla. 
On kiva tehdä tällaisia helppo ja nopeita askarteluja välillä, ehkä tuo ompelukin alkaisi sujua kun tekee välillä jotakin ihan muuta, vai?

Ihanaa päivää!
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *