Hae
VillaNanna

Keskeneräisiä ja lehtiä

Tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus! Postaus sisältää minun omia ajatuksia sekä mielipiteitä!

En juurikaan lue lehtiä, jos kyse ei ole alani lehdistä, mutta jos lehdessä tosiaan on jotakin todella kiinnostavaa, niin kyseinen lehti löytää tiensä kotiini ja silloin luetaan lehti kannesta kanteen. Sellainen lehti käveli vastaan tämän kuun alussa, lehti on Kotivinkki ja numero on omistettu kokonaan pikkurahalle. On minibudjettia ruokaan, matkailuun ja pukeutumiseen, on langanjämien hyötykäyttö vinkkiä yms. Kaikkea kivaa, juuri sellaista mistä itse tykkään ja tykkään lukea. Toki minunkin naamari sieltä löytyy mutta se ei ole tässä nyt se oleellinen asia, vaan siellä on monta hyvää resepti-ideaa, joita haluan kokeilla sekä tietenkin nuo neuleohjeet.
On aina niin kummallista nähdä oma naamari lehdessä, en varmaan koskaan totu siihen. Vierastan sitä kovasti paljon ja sekin on yksi syy miksi en näitä juttuja yleensä lue, joissa minä näyn. Tällä kertaa olen lukenut lehden kannesta kanteen ihan siitä syystä, että kyse on nuukailuaiheesta, aihe, joka on minulle kovin rakas.

Tällä hetkellä en ole juurikaan ommellut, en vaan ole jaksanut, työviikot ovat niin voimia vieviä. En tarkoita sitä, että itse työ vie voimat vaan se, että introverttinä tällainen työ vaatii pitkät toipumiset myös ja minulla ei ole ollut sellaiseen kovin isoja mahdollisuuksia nyt. Siksi onkin puikot tikuttaneet aika kovaan tahtiin kaikenlaista ja se kaikenlainen on nyt sitten myös kesken. Mielialan mukaan kun tässä neulonkin vielä. Myös vaatekaapin suunnitteluun olen käyttänyt ison määrän aikaa ja kaappi tuntuukin nyt aika valtavan tyhjälle kun iso määrä tavaraa on jälleen kulkeutunut pois.

Suunnitelmissa on auttanut paljon Olipa kerran -sarja sekä ihana the Pinup Companion- vloggaaja, vaikka tyylimme on täysin erilaiset, niin olen napannut monta ideaa häneltä, vintage- tyyli sopii todella hyvin myös minun romanttiseen, Mori girl, boheemiin tyyliin. Vai mitä mieltä olette?

Mitä sitten minulla on kesken neulepuolella?

* Palmikkoneule
* pooloneule
* sukat
Yritän kovasti saada lankavarastoja nyt pieneksi, että voin hankkia uusia lankoja esimerkiksi kirppareilta, mutta on tässä ihan yhtä isot hommat kuin kangasvarastojen pienentämisessä. Vaikka miten tikuttaisi. Tässä kohtaa tosiaan näkee miten paljon on itselleen haalinut kaikkea ja vähän ajattelematta sen enempää, että mitä on hankkinut.  Se harmittaa paljonkin minua, oikeastaan moni asia harmittaa vaatekaapissani, sekä varastoissani. 
Mutta tämä on sitä kasvua, mitä tarvitsen jälleen kerran ja mikä avaa silmiäni syvemmälle vielä omiin kulutustottumuksiini, vaikka moni asia on parantunut, niin moni asia pitää vielä parantua omassa kulutuksessa. 

Mutta jatketaan keskustelua mistä pitikin, nimittäin olen vienyt paljon tavaraa ihan Kierrätyskeskukseen ja samalla tietenkin tehnyt aina kierroksen niin ilmaisosastolla kuin myymälässä, minulla kun on tarkoitus löytää eräs tietty kirja, niin en kävele minkään kirppiksen ohi tällä hetkellä ja koluan tarkkaan jokaisen kirjan mikä vastaan kävelee. Toki antikat pitää kiertää myös. Joka reissulla ostan myös pitsiä sekä käsityötarvikkeita, monesti on korista löytynyt myös lankoja mutta palautan ne aina takaisin ja syy siihen on nuo varastot. Ihania kaavalehtiä on löytynyt kivasti 0,20€ hintaan ja kaavoina paljon sellaisia vaatteita, jotka ovat minulle ajankohtaisia. Koska uusissa kaavalehdissä ei tunnu olevan oikein mitään kiinnostavaa, niin vanhoissa sitten onkin sitäkin enemmän. Myös vanhat aikakauslehdet löytää välillä meille kotiin. Monissa vanhoissa vintagelehdissä on myös käsityöohjeita sekä hyviä vaatteiden hoitovinkkejä. Muutama vintagekäsityölehtikin on löytänyt tiensä meille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *