Hae
VillaNanna

Tervetuloa loma!

Se on nyt täällä, minun lomani. Odotin sinua pitkään ja hartaasti ja vihdoin tulit, ihana kesäloma. Minulle oli aika selvää miten haluan aloittaa lomani, se ei ole kovin vaikea arvaus… Parveke ja ihanaa naposteltavaa. Se riittää meikäläiselle täysin. Tätä lomaa on pitkään odotettu ja sitä tosiaan tarvitaan. Hetkisen kuitenkin keskityn ihan vain lepäämiseen ja elämästä nauttimiseen ja katsotaan mitä ensi vikko tuo tullessaan. Toivon lämpöä ja aurinkoa, luontoäiti voisi olla sen verran kultainen, että antaisi sen meille.
Ei mahda mitään mutta kyllä tätä lomaa odottaa kuin kuuta nousevaa kun tekee ensin pitkän pätkän töitä, opettelee valtavasti uusia asioita ja suunnittelee toimintaa. Tämä meidän ryhmä on ollut mahtava ja ikävä tulee kaikkia, niin tenavia kuin aikuisiakin. Ihan kaikkia. Aivan mahtava lukuvuosi kaikin puolin. En olisi ihan heti uskonut tätä kun aloitin hommat.

Mutta hypätään näin niin kuin suoraan tähän minun ihanaan herkkupöytään ja sen ihaniin antimiin. Jälleen pakkasen uumenista sain pöytään ihania herkkuja. Kesäkurpitsa-parmesaanimuffinit ja mansikkarahkapiiraset toimivat täydellisesti loman aloitukseen. Muffareiden kanssa sopii hienosti yrttituorejuusto, jonka voi valmistaa myös itse. Vinkkinä, että myös sipsit maistuvat itse tehtyinä erittäin hyvin. Sipsit eivät ole tosin tässä itse tehtyjä mutta tulen niitäkin kokeilemaan tämän kesän aikana. Mansikkapiiraset on tehty tutulla marjarahkapiirakka ohjeella mutta tällä kertaa laitoin isoihin muffini vuokiin. Paistoaika lyheni noin 20-25 minuuttiin. Ihan varmasti teen toistekkin.
Olen liian laiska kirjoittelemaan nyt kaikkia reseptejä erikseen, joten klikkaa linkkejä, jos haluat tutustua niihin.

Mitä tulee astioihin niin monen monta astiaa on hankittu Kierrätyskeskuksesta ja uutena ihanana tulokkaana on sinivalkoinen kolme mukia ja kannu, tämä löytö tehtiin Hesyn SaunaKatista. On meinaan ihan mun suosikki tällä hetkellä, mies ei siitä tykkää yhtään mutta minusta setti on todella kiva. Koko setin hinnaksi tuli 5€, kyllä kannatti ostaa. Sinivalkoisten leipalautasten hinta oli 1€/kpl ja valkoisten tarjoiluastioiden hinta oli aikanaan noin 2€/kpl, lasikulhot ovat ilmaisosastolta ja alunperin suunnittelin ne toiseen tehtävään mutta ne ovat kivat ja niihin saa pähkinät kivasti esille. Loput suloisuudet ovatkin omasta takaa. Näin helppoa ja yksinkertaista on kattaa boheemisti.

Tee muffinit edellisenä päivänä, näin maku vaan paranee

Se on sitten herkkuhetken loppu.
Kiitos ja kumarrus
Oikein ihanaa viikonloppua kaikille
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *