Hae
VillaNanna

Yllätystreffit

Yllätystreffit

Viikonloppuna, sunnuntaina mies järjesti yllätystreffit ja vei minut leffaan katsomaan Love again elokuvaa. Lauantaina kun sambakarnevaalien jälkeen makoilin raatona sängyssä, mies ilmoitti vain, että äläpä tee mitään suunnitelmia sunnuntaille, sillä se päivä on varattu hänelle. Minähän en kauheasti välitä yllätyksistä ja nytkin naama meni mutruun eikä kovin äkkiä silonnut.

Yllätystreffit

En tosiaan ole sellainen ihminen, joka tykkää yllätyksistä ja sunnuntaina olikin suuria vaikeauksia pukeutua kun ei ollut mitään hajua minne ollaan menossa. Kiukuttelin vaatteilleni minkä ehdin. Silti jotenkin ajattelin, että ehkä leffaan ollaan menossa. Lopulta päälle valikoitui mekko, jonka olen tehnyt muutama vuosi sitten juhannukseksi. Silloin juhannusta vietettiin Hangossa. Tästä onkin tullut meikäläisen juttu, että joka vuosi juhannuksena minulla on itse tehty mekko päällä. Ja sen on oltava kierrätysmateriaaleista tehty.

Joka tapauksessa, lopulta päädyimme Rediin, sillä BioRexissä oli synttärit ja kaikki elokuvat oli 4€ ja tietenkin tämä mahdollisuus oli käytettävä. Sen lisäksi oli ostettava hiukan herkkuja. Uudet mukimalliset irtokarkkipurkit ovat kätevät, mutta on vaikea syödä niitä omia herkkuja kun käsi ei oikein mahdu sisälle. Lapsille tuo purkki tosin on ihan ykkönen.

Elokuva: Love again

Elokuvan juonta en ala hirmuisesti avaamaan tässä ja yleensä en ole tuon kaltaisten leffojen ystävä, mutta koska elokuvan miespääosassa oli näyttelijä, josta pidän kovasti, niin mies halusi sitten viedä minut katsomaan tätä leffaa. Leffa oli viihdyttävä sekä oikeastaan aika söpökin, mutta tavallaan taas hiukan kömpelö. Samanlaista kemiaa en myös kokenut päänäyttelijöiden välillä olevan mitä oli Outlander -sarjassa näyttelijöiden välillä. Lisää linkissä!

Näyttelijät:

  • Sam Heughan: Rob Burns
  • Priyanka Chopra Jonas: Mira Ray
  • Céline Dion: Céline Dion
  • Sofia Barclay: Suzy Ray
  • Arinzé Kene: John

Juoni:

  • Mira Ray on menettänyt sulhasensa onnettomuudessa ja alkaa lähettää sulhasensa vanhaan numeroon tekstiviestejä. Puhelinnumero on siirtynyt Rob Burnsille, joka on toimittaja. Rob ihastuu Miraan pelkkien tekstiviestien kautta ja haluaa tavata tämän ja voittaa hänen sydämen.

Leffa siis ihan kiva, muutama kohta jäi hiukan ihmetyttämään, esimerkiksi miten Mira oppi tuntemaan Robin paremmin kuin hän itse. Ehkä se oli tarkoitus hiukan lisätä jännitystä elokuvaan mutta jotenkin se oli aika hassu juttu, se myös jätti hiukan sellaisen ajatuksen päähän, että miksi. Romantiikan ystäville leffa antaa paljon, meille taas ihan kiva erilainen lähestymistapa ja hyvää viihdettä.

Yllätystreffit

Nautinnollista päivää!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Itse tehty juhannusmekko

8 kommenttia

  1. Nadine G kirjoitti:

    En minäkään tykkää yllätyksistä. Ehkä ollaan sellaista kontrollifriikki-aineista 😂. Mutta mukavasti treffit ovat sujuneet loppujen lopuksi, eiks niin?

    • villananna kirjoitti:

      En tunnusta, tai noh, sen verran kontrollifriikki. Mutta minulla se enemmän liittyy pukeutumiseen, kun en tiedä mitä laittaa päälle kun en tiedä minne mennään.

  2. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

    Kivasti ajateltu puolisoltasi, että vei sinut katsomaan elokuvaa, jossa on lempinäyttelijäsi – vaikka yllätysmomentti aiheuttikin ärtymystä. 🙂

  3. finintirol kirjoitti:

    ”Love again” puolison valintana. Romanttinen valinta ja viesti 🙂

    Tästäpä oiva viesti kaikille lukijoille: Rakastakaa taas, rakastakaa yhä ja antakaa aikaa toisillenne.

    Kerro miehellesi terveiset hyvästä teosta varata parisuhdeaikaa. Kerro myös terveiset, että kertoo seuraavan kerran treffien aiheen, jotta sulla on vähemmen stressiä vaatteista. Ei se treffiaiheen yllätysmomentti kuitenkaan niin tärkeä ole.

    • villananna kirjoitti:

      Välitin kommentin miehelleni 🙂 Oli sitä mieltä, että mun pitää hiukan siedättäytyä kuitenkin yllätyksiin 😀

  4. Mare kirjoitti:

    Varmaan lopulta ihan mukava yllätys 🙂 Hyvää yhteistä aikaa.
    Tosi vähän tulee lähdettyä elokuviin ja kun se tapahtuu niin onhan se jotain ihan spesiaalia sitten 😀

    • villananna kirjoitti:

      Totta, nykyään tulee harvoin lähdettyä elokuviin. Kotona kyllä katsotaan leffoja paljon mutta harvoin leffaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *