Hae
VillaNanna

Kun äidillä menee hermo pehmoleluihin

Mikään ei ole niin ärsyttävää kuin kompastella pehmoihin tai keräillä niitä sängylle lattioilta. Ne eivät mahdu koskaan mihinkään ja muutenkin ovat aina tiellä. Meillä oli aikanaan kiva säkkituoli, jonka tein farkuista mutta päätimme lahjoittaa ison määrän pehmoja uusiin koteihin, että sitä säkkituolia ei enää tarvittu kun lähes kaikki pehmot lähti nurkista.

Lähtikö sitten kuitenkaan? 

Tässä muutama päivä sitten huomasin, että pehmoja oli edelleen iso määrä ja jonnekkin ne on laitettava, en kestä niiden pyörimistä lattioilla. Pengoin kangaslaatikoita, eikä löytynyt mitään käyttökelpoista. Siksipä oli pakko lähteä käymään Nihtisillan Kierrätyskeskuksen myymälässä ja siltäpä löytyi heti sopiva pitsiverho suunnitelmaani. Joskus on ihan pakko hakea jos ei löydy mitä etsii. Varsinkin kun sen saa heti käyttöön. Pesun ja kuivatuksen jälkeen mies asensi pitsiverhon pojan sängyn yläpuolelle pehmojen omaksi riippumatoksi. Siellä on hyvä kelliä ja katsella pojan touhuja. Kaikkein rakkaimmat jätettiin sängylle loikoilemaan.

Olen super tyytyväinen tähän sisustus ideaan. Samoja ideoita löytyy Pinterestistä monenlaisia ja jokaiseen huoneeseen sopivia. Kannattaa siis tutkailla. Varoituksen sana kuitenkin, että Pinterest on kyllä sellainen paikka, että sinne jää koukkuun ja pois ei pääse millään…


Hauskaa lauantaita kaikille!

-Melissa-

14 kommenttia

 1. MINI kirjoitti:

  Pehmoleluja on meilläkin hurjasti ja ne on tungettu lasten hyllyihin istumaan ja osa on hyllyjen laatikoissa. Kiva idea tuo riippukeinu!

 2. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Tuo on melko symppis! Muistan nähneeni vastaavan josain nettikaupassa ja jäi tilaamatta kaupan kyseenalaisuuden vuoksi (kiina). Tekisi hyvää meidänkin Pipsa Possu armeijalle..

 3. Teresa Sjönberg kirjoitti:

  Ihan älyttömän hyvä idea! Ja nuo farkkuoliot on niin hienoja. Meillä lelua on tasainenen matto pitkin lattiaa.. vois melkein ajatella tämmöistä riippuvatlelutarhat ideaa..

 4. Maiccu / Mansikoitajavaahtokarkkeja kirjoitti:

  Tosi kätsy idea! Muistan ajan kun pehmolelut valtasi meidänkin lapsien huoneet 🙂

 5. Neili kirjoitti:

  Hauska idea.

 6. Joanna Sormunen kirjoitti:

  Tosi kiva idea! Pehmolelut todellakin valtaa kaiken tilan ja ne ei ikinä mahdu mihinkään. Täytyy pistää idea korvan taakse 🙂

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tällä tavoin saa ne pehmot pois laatikoista ja hyllyiltä muuhun käyttöön 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Ja tulee paljon halvemmaksi kun tekee itse, kun ei ole vaikea toteuttaa ihan näin pitsiverholla.

 9. Melissa L kirjoitti:

  Ne on pojan ihan lemppareita. Edelleen pyytää lisäystä perheeseen mutta katson pojan olevan kyllä niin iso, etten enää tee yhtään öttiäistä 😀

 10. Melissa L kirjoitti:

  Tämä olisi pitänyt tajuta jo aikoja sitten kun nuo isotkin ovat olleet pieniä 😀

 11. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Niin totta. Ikinä ne ei mahdu mihinkään.

 13. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *