Hae
VillaNanna

Kallio Block Party

Lauantaina vietettiin kahdeksannen kerran Kallio Block Partyja Hakaniemenrannassa. Koska me lähdettiin koko perheen voimin, niin ei oltu myöhään. Päivällä ihmisiä ei ollut vielä niin paljon ja oli kiva pyöriä festarialueella rauhassa. Pojat pääsivät touhuamaan kaikenlaista ja kuuntelemaan musiikkia. Festarit ovat hyvin suositut ja vaikka porukkaa oli vähän, niin siltikin aika paljon. Lapsilla oli paljon juttuja ja hauskaa tekemistä. Härdelli osallistui muutamaan juttuun. Hän painoi paidan ja opetteli vähän breakdance alkeita. Banskulla alkoi jossakin kohtaa tulla huono olo, kun aurinko porotti suoraan eikä päässyt juuri varjoon ja migreeni koputteli päätä, joten oli aika lähteä kotiin aika aikaisin. Ei siis ehditty nauttia katuruokaa ja istua lavan edessä kuuntelemassa bändejä kovin pitkään.

*    *    *    *    *

Muutosta on ollut myös se hyvä, että olen alkanut löytää kaapista kaikkea hauskaa, jonka olen unohtanut sinne kaappiin ja tänne reissuun valitsin kokonaan vanhoja vaatteita, joita olen tehnyt aikaa sitten. Housut olen ommellut 26 vuotta sitten, paita on ommeltu kuusi vuotta sitten ja kassi taas on virkattu 16 vuotta sitten. Että kyllä kannattaa säästää myös asioita, ei aina kannata heittää kiertoon kaikkea kun voi shoppailla omassa kaapissa.

*    *    *    *    *

Helsinki on kyllä ihan mieletön paikka mennä eri tapahtumiin, korttelijuhlat ovat yleensä aina ilmaisia ja kaikenlaista on tarjolla. Tapahtumat ovat myös ikärajattomia. Nyt kun syksy tulee, niin korttelijuhlia alkaa olla joka puolella Helsinkiä. Suosittelen todella näitä birskeitä kaikille, näin on kiva aloittaa tuleva arki ja talvi, jolloin näitä tapahtumia ei juuri ole. Tapahtumat ovat kaikenikäisille, näköisille ja kokoisille. Jokaiselle löytyy kyllä jotakin aina! 
Joskus kuulee sanottavan, että ilmaistapahtumat ovat huonoja niin se ei pidä paikkansa, hauskuus lähtee itsestä, ei muista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *