Hae
VillaNanna

Collegepaidasta tuli bombertakki

Collegepaidasta tuli bombertakki

Mieheni on siivonnut omaa vaatekaappiaan ja iso määrä vaatteita lähti häneltä jakoon, osa meni vanhemman pojan kaappiin, osa minulle tuunaukseen ja loput vaatteita tarvitseville. Collegepaidasta tuli bombertakki. Tämä oli sellainen paita, jonka mieheni pyysi minun tuunaamaan ja tietenkin tuunasin sen, itselleni. Tähän voisi tosin tehdä vielä taskutkin, materiaalia jäi sen verran, että ne onnistuisi. Katsotaan, jos vielä innostun ottamaan tämän työn uudelleen ompelukoneen allen.

Instassa on saanut seurata meikäläisen suurta vaatevarastojen tyhjennystä. Tarkoituksena on todella laittaa nyt isolla kädellä tavaraa pois, joko tuunaukseen tai korjattavaksi tai sitten antaa pois. Osa minun omista töistä tulee myyntiin. Nyt on tarkoitus jättää kaappiin vain ne vaatteet, jotka minulle sopii, ei liian pieniä, ei liian isoja. Myös ne, joita käytän oikeasti jää kaappiin, sellaiset käytän joskus tai ehkä joskus, pääsevät uuteen kotiin. Tämän työn jälkeen teen saman kengille.

Collegepaidasta tuli bombertakki

Collegepaidasta tuli bombertakki

Tämä paita on mieheni yksi lemppareista mutta se ei oikein istu, on miehelleni liian pitkä ja kapea, joten paidan uusi osoite löytyy mun kaapista. Minulle paita oli aivan liian pitkä ja en pitänyt paidan mallista sellaisenaan ollenkaan, joten otin sakset käteen ja leikkasin ensin helman lyhyeksi. Purin resoriosan talteen (on myös tuo collegekankaan palakin tallessa), sen jälkeen leikkasin paidan keskeltä puoliksi. Puolitin myös helmaresorin, jonka ompelin takaisin uuteen helmaan. Tämän jälkeen mietin pitkään millaisen vetoketjun haluan. Suomesta saa käsityöliikkeistä kivoja erikoisvetoketjuja, joilla saa kivasti ulkonäköä vaatteeseen. Kun valinta on tehty, niin ompelin vetoketjun paitaan. Valmis. Ei sen kummoisempaa.

Paidasta tuli näin enemmän minun näköiseni ja varmasti tulee käytettyä enemmänkin kevättä kohdin. Sopii hyvin lämmikkeeksi erilaisilla reissuilla. Näin ainakin olen suunnitellut. Saa sitten nähdä toteutuuko. Totta, että paita on Star Wars -aiheinen, mutta ei sekään minua estele kun heitän niskaani tämän! Täytyy sanoa, että aika helposti ja näppärästi Collegepaidasta tuli bombertakki, vai mitä sanotte?

Collegepaidasta tuli bombertakki

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Eipä ole tullut mieleen, että collegea voisi näinkin hyödyntää 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tulipa hyvännäköinen takki 🙂

 3. riitta reissaa kirjoitti:

  Hauska idea! Säästät aikaa ja luontoa kun osaat tuunata itse:)

 4. Johanna K kirjoitti:

  Onpä kiva idea! College sai aivan uuden elämän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *