Hae
VillaNanna

Eilisestä uutta – ohra kukkakaalicurrypiirakka

Tuossa muutama päivä sitten teimme ruuaksi kukkakaalicurrya mutta sitä jäi seuraavaksi päiväksi sellainen määrä kastiketta, että siitä ei oikein kukaan meistä kostunut mitään. Aikani ihmetellessäni päätin avata jälleen MElissan kokeilevan keittiön ja päätin tehdä tästä hyvin kermaisesta kastikkeesta piirakan. Koska vehnäjauhoja oli ihan pikkiriikkisen niin korvasin sitä ohrajauholla. Kastikkeeseen ei tarvinnut lisätä muuta kuin kananmunaa ja vähän tilliä ja valmis. Toki voi laittaa juustoraastetta yms. halutessaan, kaikkea voi kokeilla. Itse laitoin vain tuon kananmunan sillä kastike oli hyvin mausteista ja joukossa kookoskermaa sekä tavallista kermaa niin en katsonut tarpeelliseksi lisätä mitään joukkoon. Täytyy sanoa, että kukkakaalicurrystä tulee todella hyvää piirakkaa ja ohrapohja tekee siitä todella täyteläisen.
Jälkkäriksi voikin keittää pakkasen jämämustikat pierupuuroksi ja nauttia sen vaniljavispin lopun kanssa. Mustikoista tulee todella makeaa ja pehmeää vispipuuroa, että se sopii hyvin jälkkäriksi jos siihen laittaa jotain vaniljavispin tai kermavaahdon tyyppistä mukaan. Tähän en anna ohjetta, sillä vispipuuron ohje löytyy mannaryynipaketista. Tee siis ohjeen mukaan mutta vaihda puolukat mustikoihin. Tämä olikin meillä iso herkku ja puuro katosi muutamassa päivässä parempiin suihin.

Herkullista lauantaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *