Hae
VillaNanna

Kuuman ilman jäätee

Instagramissa esittelin kuvan, jossa mies kaatoi jääteetä laseihin myöhään illalla ennen nukkumaanmenoa. Meillä kun on nyt kuumina ilmoina se tapa, että illalla kun on jo viileää, istuskellaan pihalla vilvoittelemassa ja juodaan jääteetä. Jääteestä sitten pyydettiin reseptiä ja lupasin sen jo eilen julkaista mutta niin paljon on juttua taas, että jäi nyt eilen tekemättä, joten resepti tulee nyt vasta.

Jokaisella on omat lempiteensä ja se on tässä pohjalla. Kaikenlaista voi testailla kun löytää itselleen sopivan maun ja jäätee ei myöskään ole mikään vaikea juttu tehdä. Helppoa ja yksinkertaista. Teen pohjana on musta tee (jos pidän vihreästä, tee siitä). Eri maut myös toimii. Jos teet sitruunateetä, niin voit voimistaa makua sitruunasiivuilla yms. Meille on riittänyt tällä hetkellä ihan vain jäät ja sokeri.

Kuvissa vilahtaa minun hauskat villasukat, jotka olen tehnyt aikaa sitten, illalla laitan mielelläni villasukat jalkaan, kun lattiat alkaa olla jo todella kylmät. Ja täyspitkä neulejakku on myös minulla päivittäin aamutakin tyylisesti käytössä. Neuletakki on Tikkurilan Patinasta aikaa sitten hankittu, maksoi muistaakseni 3€.

Jos keität teetä muuten vain, niin älä heitä loppua pois vaan siitäkin voi tehdä jääteetä illaksi.

Kannu ja lasit on Kierrätyskeskuksesta.
Kahvikuppi ja tarjotin ilmaisosastolta.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *