Hae
VillaNanna

Fibre Moodin mekkokaava

Fibre Moodin mekkokaava

Fibre Moodin kaavat ovat minun lempparikaavoja tällä hetkellä. Olen ommellut näillä kaavoilla jo vaikka ja mitä ihania vaatteita, joista on tullut heti lempivaatteitani. Koska Amberin ja Deppin oikeudenkäynti oli niin jännä, niin ompelin ja virkkailin samaan aikaan vaikka mitä vaatteita. Tämä mekko oli yksi niistä ns. oikeudenkäynti vaatteita, jotka ompelin.

Fibre Moodin mekkokaava

Mekon kaava löytyy Fibre Mood 13 lehdestä, malli on nimeltään Debra. Olen tämän samaisen mekon ommellut vuosi sitten tyttären vanhoista verhoista ja kaava lensi suoraan yhdeksi lemppareistani. Linkki alla. Mekon kaava on vaativa, mutta ohjeet ovat erittäin hyvät. Kieltäkään ei tarvitse osata, sillä lehdessä on hyvät kuvaohjeet.

Tyttären vanhoista verhoista mekko

Fibre Moodin kaavat siis sopii hyvin myös sellaiselle, joka ei niin paljoa ompele vaatteita. Vaatteet ovat näyttäviä ja niissä on aina jokin mielenkiintoinen juttu. Tässäkin mekossa takakappale on se juttu. Kaunis v malli pääntie, jossa solmimisnauhat sekä rypytetty takakappale. Etukappale on hyvin yksinkertainen vaikka etukappaleella on taskut. Mekko myös muuttuu helposti eri näköiseksi kun vaihtaa asusteita, monipuolisuus näissä vaatteissa on plussaa.

Korkokengät vai lenkkarit?

Toinen asia, minkä vuoksi pidän näistä kaavoista on se, että näitä vaatteita on todella helppo muuttaa eri näköiseksi vaihtamalla asusteet toisiksi. Yhdestä vaatteesta saa siis valtavan määrän uusia vaatteita vain muuttamalla asioita, joita yhdistää siihen. Monipuolisuus näissä vaatteissa on siis laaja. Minun esimerkissäni nyt ei ole kuin kengät vaihdettu. Tähän voisi yhdistellä myös neuleita ja takkeja hattuja, mikä ikinä miellyttää itseä. Minä testasin vain mikä toimii minulla parhaiten.

Koska olen kenkähullu ja kengät on asuni suola, vaikka olen pitkään kulkenut vain lenkkareilla, niin siitä huolimatta haluan aina nähdä miltä näyttää vaate myös korkkarit jalassa. Mitä enemmän voin yhdistellä erilaisia kenkiä mekkoni kanssa, sen parempi. Tosin, tämän mekon kanssa tykkäsin käyttää eniten juuri lenkkareita. Ne toimivat kaikkein parhaiten mielestäni. Mitä mieltä sinä olet? Mekko muuttui nuorekkaaksi ja rennoksi kun laittoi lenkkarit jalkaan. Ei korkkareissakaan vikaa ollut. Hyvä yhdistelmä ja hyvin voi mennä kaupungille näin pukeutuneena.

Yksi lempikaavalehtiäni on fibre Mood. Tein jo toisen mekon samalla kaavalla. Mieli tekisi kolmatta, mutta lehdessä on niin paljon muitakin mekkoja, joita pitää testata <3 https://villananna.vaikuttajamedia.fi/2022/06/06/fibre-moodin-mekkokaava/

Fibre Moodin mekkokaava

Aurinkoista viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

6 kommenttia

  1. Jael kirjoitti:

    Kiva mekko, ja vau mitkä popot!

  2. Leila Linnoaho kirjoitti:

    👍

  3. Tiia kirjoitti:

    Molemmilla tavoilla asustettuna tosi kiva mekko! Korkkarityylin kävisi loistavasti päälaella oleva ”Pikku myy” -nuttura, sit olisi melkoisen chic! 👌

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.