Hae
VillaNanna

Kirppistely rentouttaa

Tuitui!
Olen tarvinnut hiukan toisenlaista stressin poistoa kuin käsitöitä. Sellaista hyvin rauhallista menoa ja meininkiä. Töitä on on ollut niin paljon, että pää heiluu tyhjänä ja olo on kuin olisi kovassa krapulassa. Tästä syystä mies päätti viedä minut kirppiskierrokselle ihan muutoin vain. Meillähän on tarkoituksena olla menemättä kirppiksille koko keväänä mutta mies katsoi, että nyt on ihan pakko päästää pahuus valloilleen. Antaa emännän tehdä sitä mistä tykkää, eli kierrellä kirppareita ristiin rastiin. Kaikkea ihanaa kyllä löytyi mutta erittäin paljon jäi tavaraa kirppiksille muiden ostettavaksi. 
Tämä reissu oli muutoinkin aika kiva kun otettiin ihan rauhassa ja käytiin myös syömässä Malmin herkullisessa intialaisessa ravintolassa. Nyt on monin eri tavoin rentouduttu ja vaikka talviloman aikana minulla on töitä niin meinaan kyllä ottaa niin rauhallisesti kuin mahdollista. Ommella ja tehdä keskeneräisiä neuleita valmiiksi. Ensimmäinen siivouspostauskin olisi tulossa ensi viikon aikana ulos blogissa. Kaikki, jotka odottaa kemikaalittoman pesuaineiden postauksia niin odotus palkitaan nyt.
*    *    *    *    *
Kirpputorille kun menee niin kannattaa olla kaksi asiaa aina mukana. Kärry sekä älypuhelin. Kärry sen vuoksi, että voi pitää kädet vapaana eikä tarvitse kantaa raskasta koria tai yrittää kantaa tavaraa kainalossa ja älypuhelin tarvitaan kun googlettelee tuotteita. Voi tehdä erittäin hyviä löytöjä hyvään hintaan. Ja tietenkin yksi asia mikä kannattaa tässä vielä sanoa, että ota oma kassi aina mukaan. Ei tarvitse ostaa turhia kasseja ja pusseja nurkkiin. Kaikkein paras on kankainen kauppakassi. Jos menet Kierrätyskeskukseen ota kaksi kassia, toinen ostoksille, toinen ilmaisosaston tuotteille. 
Koska on tämän tyyllinen blogi kyseessä kuin tämä on, niin pakko on esitellä myös asuni, joka oli päälläni tällä kirppiskierroksella. Löytyy varmasti monta tuttua juttua, jotka olen täällä jo esitellytkin mutta jotain ihan uuttakin, jota ette ole nähneet.
” Pitsinen aluspaita: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Saapikkaat: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Kelsiturkki: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Neuletakki: UFF
Pipo: Itse tehty
Toki on hyvä kertoa myös missä kaikissa kivoissa kirpputoreissa käytiin piipahtamassa ruokailun lomassa ja mitä kaikkea kivaa sieltä kaupoilta oikein löytyikään. Olisi myös kiva kuulla millaisia ihanuuksia olette itse nyt lähiaikoina tehneet. Niistä voitte kertoa kommenttikentässä ihan estoitta.
* Kontti Tammisto
* Kierrätyskeskus Nihtisilta
* Fida Maunula
* Pelastusarmeija Malmi
*    *    *    *    *

*    *    *    *   *
Kierrätyskeskuksesta tein isoimmat löytöni. Osa löydöistä on tuunauspusseja ja osa rekvisiittaa kuviin. Kuten nytkin kuvassa on moneen kertaan nähtyjä ihanuuksia ihan vain rekvisiittana. Helmet ja pikkuiset suloiset kupit sopivat siihen hommaan erittäin hyvin. 
Ihanat tyttömäiset paidat oli pakko ottaa mukaan täydentämään jo hyvässä mallissa olevaan rimpsurampsu romanttiseen puvustooni. Paidat voi hyvin yhdistää myös kuvissa oleviin tuunattuihin farkkuihin. Voin hyvin kuvitella itseni keväällä aurinkoisella ilmalla istumassa laiturilla romanttinen paita päällä ja farkut jalassa, lukemassa 50-luvun Suomen kuvalehteä. Leskenlehdet ovat juuri avanneet terälehtensä ja luonnon heräävä tuoksu pyörii ympärillä.
Pikkuruisessa hopeassa tarjoiluastiassa on tarjolla suloisia bebe-leivoksia ja suloisen kauniissa kahvikupissa on pehmeää maitokahvia. Mikäs siinä on siemaillessa. Täydellinen kahvihetki Helsingissä.
Kierrätyskeskuksen ilmaisosatolta löysin aivan ihanat matalakantaiset kaksi väriset kävelykengät. Kengät on hippasen liian isot mutta ajattelin kokeilla niitä pohjallisten kanssa. Voisin saada niillä niistä hiukan sopivammat. Ne olisikin ihana pukea suorien housujen ja kauluspaidan kanssa, hattua unohtamatta. Helmiä kaulaan ja käsiin, Suomen kuvlehti kainaloon ja Helsingin keskustaan katselemaan ihmisvilinää. Kesätorin huuma ja äkäiset lokit, joita onkin erittäin hyvä lätkiä lehdellä persuksiin, jos ryhtyvät liian tuttavallisiksi. Kyllä, välillä erittäin stylisti ja naisellisesti, minäkin voin halutessani…

*   *    *    *    *
Tarpeeseen ostin Kontista kaksi kaunista huivia, huivit ovat aina tarpeellisia, aina. Koru tuli myös tarpeeseen, yhteen ihanaan asuun, jonka esittelen teille mahdollisimman pian. Molemmat huivit sopii myös asuun tarpeen vaatiessa, iso lompakko taas on ostettu uutta asuani silmällä pitäen.
Suloinen pikkuinen rasia löytyi Pelastusarmeijan kirpputorilta. Sitä tulette näkemään kuvissa tulevaisuudessa paljon.
Kuvissa on myös KMB kengät, joita oli neljä erilaista Kierrätyskeskuksessa. Kaikki käyttämättömiä. Mielelläni olisin ottanut kaikki neljät mutta onneksi tuli järki käteen ja valitsin joukosta ne, joista pidän eniten ja joita käyttäisin. Näitä kenkiä myydään monissa paikoissa, että ei muuta kuin googlettelemaan, jos astetta räyheämmät kengät kiinnostaa. Itse puen näiden kanssa farkut sekä myös tuollaisen romanttisen röyhelöpaidan tai ihan suloisen kukkamekonkin. Kaikki käy.

Mukavaa lauantaita kaikille!
-Melissa-

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Kiva asu jälleen, ja kiva kun pääsit rentoutumaan juuri oikealla tavalla:)
  Mukavaa loppuviikonloppua Melissa:)

 2. Petitfruitbourbier kirjoitti:

  Kauniita tavaroita ja tuo UFFin villatakki, wautsi! 😀 Viimeisin kaivattu löytö kirppikseltä olivat sopivat ja hyväkuntoiset turkishatut.

 3. Mere kirjoitti:

  Vitsi mikä saalis! Mun tulee käytyä paljon enemmän lastenvaatekirppikisillä, vaikka oikeasti olen itse se, jolla taitaa olla enemmän tarvetta uusille vaatteille. 😀
  Voisit tehdä postauksen jossa esittelet sun suosikkikirppikset?

 4. Ida // Mutsi ja Murupullat kirjoitti:

  Kirppikset on ihania! Just tienasin lomarahaa reissuun myymällä kirppuhintaan meille tarpeetonta. Toivottavasti joku sai niistäkin itselleen huimia löytöjä.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Tämä on juuri sellainen ihana tapa rentoutua 🙂 Vaikka ei ostaisikaan yhtään mitään.

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä, tuo Uffin takki on aivan älyn ihana. Yleensä en osta Uffista mitään mutta tuo oli kyllä hyvä löytö.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Tuo on hyvä idea. Pitää laittaa korvan taa ja alkaa kerämään materiaalia.

 8. Melissa L kirjoitti:

  Ihan varmasti pääsivät hyviin koteihin 🙂

 9. marja liljeström kirjoitti:

  Kirpparilla todella rentoutuu, jos menee sinne vain haahuilemaan. Kokemusta on. Kivat vaatteet sinulla. Korkkarimielipuolena pidin noista korkkareista. Variksena koruista.

 10. tuulanneli kirjoitti:

  Waude mitä löytöjä olet tehnyt! Kyllä kirppareiltä löytyy vaikka mitä!

 11. Melissa L kirjoitti:

  Kyllä ja samalla voi vaikka löytää jotain 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Totta, kirppareilta löytää mitä vain 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *