Hae
VillaNanna

Helsingin ruoka-ja viinimessut sekä kirjamessujen löytö

Niin kuin tiedätte, nautin suunnattomasti siitä, että etsin ilmaisia tapahtumia tai tekemistä, tai ainakin halpaa puuhaa, jos ei muuta. Näiden menojen löytymiseen on monta erilaista tapaa, yksi on selailla kaupungin tapahtumakalenteria, joka minulla on todella ahkerassa käytössä, kuulun myös Facessa erilaisiin ryhmiin, jotka ilmoittavat erilaisista halvoista menoista ja tapahtumista. Myös kaupunkien museoiden sivut kannattaa käydä läpi, Kannattaa myös googlettaa kaupungin puistot- sekä huvilat. Löytyy vaikka mitä nähtävää ja koettavaa.

Halvat huvit Helsingissä
Helsingin tapahtumakalenterit
Kivaa tekemistä
Yksi tapa saada erilaisia lippuja ja muita on osallistua erilaisiin arvontoihin, kisoihin sekä tutkimuksiin. Välillä en edes ole tiennyt, että olen osallistunut johonkin kun ihan vahongossa olen osallistunut johonkin kuvakisaan ja voittanut sen. Facessa on esimerkiksi todella monia arvontoja, joihin osallistua (toki kannattaa varoa mihin osallistuu), myös blogeissa on erilaisia arvontoja, joihin kannattaa aina osallistua. Itse osallistuin Jaelin arvontaan ja sain messulipun viime viikon messuille. 
Italialainen oli messuilla hyvin edustettuna, mikä ei sitten oikein innostanut pidemmän päälle, viinien kohdalla saimme vain kahdessa paikassa hyvää palvelua, siis tosiaan palvelua. Kiitos siis heille, jotka palvelivat meitä, jotka kyselimme liian erilaisen viinin perään. Toivottavasti ensi vuonna on toisin. Meille messut eivät siis tarjoilleet mitään suurta aivoräjähdystä mutta hauskaa meillä oli ja kotiin lähti ainakin suklaata.
Kirjamessujen puolelle jaksoin penkoa Antikoita ja vanhoja lehtiä. Lopulta vain yksi lehti lähti mukaan kun ryhdyin kitsaaksi. Nyt olisi siis ollut todella hieno mahdollisuus ostaa erilaisia vanhanaikaisia neulelehtiä mutta ne nyt tosiaan jäi sinne. Jäivät ihan siitä syystä, että jalat painoi, kassi painoi ja päästäkin alkoi kiristää jo kun oltiin niin monta tuntia pyörimässä messuilla ja introverttina alkoi voimat olla aivan loppu jo.
Lopuksi piti vielä kuvata tämä minun uusi ihana kirppislöytö ja kuvattiinkin, kovassa tuulessa. Piti siis paremmat kuvat saada mitä ei saatu Valokarnevaaleilla kun oli ihan liian pimeää jo silloin. Meillä ei nyt taida olla homma ihan hallussa nyt. Ei ollut tarkoitus tässä vain mäkättää, koska hauskaa meillä oli vaikka nyt vähän mäkätyksen puolelle menikin. Suosittelen tosiaan osallistumaan arvontoihin yms. Koska joskus voi tärpätä.

Mukavaa päivää kaikille!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *