Hae
VillaNanna

Kohta alkaa arki

Lomailu on todella kivaa mutta tässä on yksi huono puoli, nimittäin se, että rytmi menee ihan sekaisin. Valvotaan pitkään ja nukutaan pitkään ja jää moni asia tekemättä sen vuoksi. Valittaa ei kuitenkaan kannata, sillä lepo on tullut enemmän kuin tarpeeseen. Mutta miksi meillä meni lomalla niin sekaisin rytmi? Koska nuorimmainen on ollut kipeänä jo jouluviikosta lähtien. Lääkärissä juostu ja vasta eilen sai antibiootin vihdoin kun alkoi olla niin huonossa kunnossa koko jätkä. Eli tavallaan loma ollut hyvää aikaa lötköttelylle mutta huono aika sille, että täällä on jouduttu pakosta makoilemaan. Mutta nyt mennään vain ylös päin, se on selvää.

Mitä ihmettä olen sitten tehnyt?

Olen käynyt läpi materiaalilaatikoita ja alkanut hiukan suunnitella mitä niistä tulisi, olen myös miettinyt tuleeko tälle vuodelle oma läjäprojekti ja miten laaja siitä tulisi, olisiko sillä jokin tietty teema. Viime vuonna kun tein mitä sattui.
Olen päässyt käymään kirppareilla pariin otteeseen. Heti joulun jälkeen käytiin tekemässä löytöjä ja viime viikolla täsmäostoksia, suunnitellut kevät asuja ja mitä haluaisin kevääksi ja kesäksi.
Olen myös neulonut paljon, todella paljon mutta vain yksi työ on valmiina. Sillä saralla onkin isot suunnitelmat mutta taitaa jäädä moni myöhempään ajankohtaan.

Tällä hetkellä suurin ongelma näissä hommissa on se, että halu tehdä on suurempi kuin se, että pääsisin aloittamaan jostakin edes. En siis pääse alkuun asioissa. Sama juttu on kuvaamisessa. Olisi viime vuotisia juttuja, jotka pitäisi kuvata mutta esimerkiksi olohuone on tällä hetkellä camping alue, joten siellä ei voi kuvata. Mutta eiköhän nuo minun olohuoneen ihanuudet saada pian kuvattua.

Märmätys loppukoon nyt ja koitetaan päästä arkeen kiinni.

Loistavia löytöjä, pukukoruja ja tunikoita. Kyllä kiitos.

Oli ihan pakko saada, kunnon kasari lappuhaalarit, isot ja valtavat. Näistä tulee kyllä lempparit. Koska housut oli rikki niin sain ne 4€ mikä on hyvä diili kun ei ole iso työ korjata niitä.

Tämä sukka ei ole edelleenkään valmis. Miten voikin olla niin raskas tikutettava? tarkoitus siis tehdä mahdollisimman pitkä sukka. Olen tosin jo kantapäässä.
Hävikkiruokailu on jatkunut paistettujen nuudeleiden muodossa. Sinne saa kivasti upotettua paprikat, porkkanat, leikkeleet.
suolatut pähkinät muuten antaa kivan säväyksen ruokaa.

Hauskat tossut on vilkkuneet jo Instassa, sain ne valmiiksi juuri jouluksi.
Ihanan lämpöiset, ovat jalassa kaiken aikaa.
Ihanaa viikonloppua kaikille!
-Melissa-

12 kommenttia

 1. marja liljeström kirjoitti:

  Ikävää että lapsesi on sairastellut. Ei se oikein äidille lomaa ole. Huoli. Melkein kadehdin tuota sinun blogisuunnitelmallisuuttasi ja järkevyyttä. Sillä minulla ei ole ollut näiden seitsemän kuukauden aikana mitään suunnitelmaa. Olen vain kirjoittanut siitä, mikä kiinnostaa minua. Olen näitä hienoja blogeja lukiessani, että pitäisi tai voisi kirjoittaa arjestaan enemmän. Myös itsestään. Mutta mielestäni niissä ei ole mitään kertomista.

 2. Melissa L kirjoitti:

  Itse bloggaan myös siitä mikä milloinkin kiinnostaa, kunhan sen voi liittää jotenkin kierrätykseen tai hävikkiruokaan tai ilmaisiin aktiviteetteihin. Toki muutakin on mutta koitan kuitenkin jotenkin yhdistää niitä toisiinsa.

 3. Minnea Muru kirjoitti:

  Meidän poika oli myös joulunalla kipeänä, ja se on aina raskasta 🙁 Mukavaa uutta vuotta, ja toivottavasti arki lähtee rullaamaan mukavasti!

 4. enkulin käsityöt kirjoitti:

  Oletpa tehnyt hyviä löytöjä. Innolla odottelen projektiesi tuotoksia. Upeat nuo sukat ja tossut. Varmasti lämpimiä.

 5. Krissu H kirjoitti:

  Oi voi, sielläkin on sairasteltu. Minä olin keuhkokuumeessa ennen joulua ja pyhätkin meni puolikuntoisena.

  Kivoja löytöjä olet kirpparilta tehnyt! 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon. Toivon minäkin mutta tämä lukuvuosi kyllä alkaa sillä, että poika on vielä kotona.

 7. Melissa L kirjoitti:

  Jos ensi viikosta pääsisi alkuun 🙂

 8. Melissa L kirjoitti:

  Onneksi olet paranemaan päin <3

 9. Noora / KIDULT kirjoitti:

  Kivaa tekemistä ollut sulla lomalla 🙂

 10. Melissa L kirjoitti:

  On ollut kyllä tekemistä vaikka ei suunnitelmat toteutuneetkaan.

 11. Karoliina Kazi kirjoitti:

  Lomailu on parasta vaikka välillä meneekin rytmit sekaisin. Voi että noi tossut on aivan ihanat ja lämpimän näköiset!

 12. Melissa L kirjoitti:

  Lomailu on todella ihanaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *