Hae
VillaNanna

Farkkutakki farkkujen palasista

Koska teen paljon farkuistakaikenlaista on aika selvää, että niitä yli jääneitä paloja tulee paljon. Nyt olenkin koittanut kovasti tehdä niistä kaikenlaisia asioita, että saisin ne pois nurkista pyörimästä. Tehtävä ei ole mitenkään helppo, sillä en halua välttämättä laukkua, joita on vinot pinot, enkä halua välttämättä myöskään koriste-esineitä tai sisustuskoreja tai tyynyjä. Lopulta kun kävin läpi mitä en halua, halusin kokeilla miten jämät toimii vaatteessa. Yllätyin positiivisesti siitä, että taskut esimerkiksi eivät olleen liian tönköt hihoissa vaikka aluksi siltä tuntui.

Minulla on tullut hiukan sellainen olo, että tämä minun läjä projekti ei oikein tunnu etenevän. Tekstiilijätettä on niin paljon, että en oikein tahdo tehdä niistä mitään. Siksi minun on pakko myöntää, että kerään tämän loman aikana palat, joita en kyllä itse mihinkään tarvitse kouluun askarteluja varten. olen viemässä myös meille töihin niitä myös samaan tarkoitukseen. Kaikkea ei tarvitse itse tehdä ja käyttää. Tämä on hyvä vaihtoehto niille tarvikkeille, joita ei tosiaan tarvitse yhtään missään. Pyrin siihen, että minulla olisi yksi tilkkulaatikko näiden lukuisten tilalla ja pyrkisin tekemään mahdollisimman nopeasti kaikki jämät pois. Katsotaan miten se onnistuu.

Tämän takin kanssa oli muutoin kyllä isoja vaikeuksia, kun ei tuntunut olevan sopiva vaikka miten sitä korjasi. Lopulta pienensin ihan summissa takkia ja nyt toimii jo paremmin. Hiukan se tuntuu olevan vielä iso mutta ei haittaa. Saa hyvin lämmintä vaatetta alle. Sain farkkuläjää hiukan pienemmäksi jälleen. Vielä kun keksisi mitä tekisi lopuista jämistä. Mutta jääkööt se myöhempään, sillä lomaksi on jo projektia enemmänkin.

Valkoinen neule: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
Kengät: Kontti, Tammisto
Farkut: Vantaan Lanttila
Kuviolliset sukkikset: Tallinna ( Rocca al Mare-ostoskeskus)

Mukavaa alkanutta viikkoa
-Melissa-

6 kommenttia

 1. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Eikä, mahtava idea!!! 🙂

 2. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Minäkin katsoin ensin, että sullahan on komeat tatuoinnit jaloissa. Sitten vasta huomasin takin, jonka leikkaus on ihana naisellinen. Myös nuo kiilanilkkurit kiinnittävät huomioni – mageet. Hei, toi sun projektikasa on myös huippu… 😀

 4. Melissa L kirjoitti:

  Olen joskus haaveillut isosta tatuoinnista, joka ulottuu jalkoihin ja selkään.

 5. Minnea Muru kirjoitti:

  Vau, tulipa kaunis takki! Ja tuollaista ei toista tule varmasti vastaan! Uniikki takki 🙂

 6. Melissa L kirjoitti:

  Kiitos 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *