Hae
VillaNanna

Djurgården

Olen lapsuudessani ja nuoruudessani käynyt paljon Ruotsissa ja siksi itseäni kohde ei oikeastaan juuri enää kiinnosta. Mutta muu väki meillä on aivan ihastunut Ruotsiin ja varsinkin Tukholmaan, että tällä hetkellä suunnataan paljon sinne. Nyt löytyi kuitenkin jotain, jossa itse en ole koskaan käynyt, nimittäin djurgården. Monet paikat on tuttuja mutta täällä en ole koskaan käynyt. Käyntikohteina meillä oli Aquaria sekä Nordiska museet. Näistä on hyvä aloittaa tämän paikan kiertäminen. Molemmat paikat ovat näkemisen arvoisia. Aquaria on todella pieni mutta kokemus on mieletön sateineen, ukkoskuuroineen ja sammakoineen. 
Saimme helposti tunnin menemään pelkkään kierrokseen ja sen jälkeen oli kiva istahtaa paikan kahvilaan, jossa on muuten herkkuja monenlaista. Sen jälkeen olikin kiva tutustua hiukan alueeseen ylipänsä ja lopuksi kiertää upea Nordiska museet. Museossa oli kaikkea kiinnostavaa eri aikakausien sisustamisesta eri aikakausien pukeutumiseen. Vinkkejä omaan pukeutumiseen tuli paljon ja ehkäpä muutamat tulen toteuttamaan jollakin tavoin. 
Aamu lähti aurinkoisena liikkeelle, laiva oli niin täyteen buukattu, että aamiainen oli laajennettu Fast Linelle. Oli kiva syödä aamiaista toisaalla kun yleensä aina syömme meriaamiaisen buffassa. Oli jotenkin rauhallisempaa ja vaikka vain perus sapuskat oli tuotu toiseen ravintolaan, niin valikoima oli erittäin hyvä ja onnistunut. Olin todella iloisesti yllättynyt kun lihapyörykät olivat kanaa, eivätkä sisältäneet sianlihaa. Ylipäänsä pitää nyt todeta se, että vaihtoehtoja oli enemmän mitä ennen ja sianlihan määrää oli vähennetty paljon. Sain todella hyvin vatsan täyteen ja jaksoin hyvin kiertää muutaman tunnin maissa.
Asuksi valitsin itse neulotun turkoosin neuleen (malli: Moda 1/09), itse ommallut leggarit, saapikkaat ja villakangastakki ilmaisosatolta, huivi Uff ja laukku Kierrätyskeskus. Asu oli mukavan rento ja oli helppo kulkea nämä päällä joka paikassa missä oltiin. 
Härdellin päällä oli minun tekemäni paita (tekstiilijätteestä sekin) ja Banskulla taas neule oli ilmaisosastolta. Molempien bandanat on löydetty ilmaisosastolta aikaa sitten. Kyllä vain meidän pojille kelpaa myös kirppisreleet hyvin. Myös mieheni mustat farkut on Uff myymälästä Arabian ostoskeskuksesta (on muuten erittäin valoisa ja miellyttävä paikka).

Mukavaa alkanutta viikkoa!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *