Hae
VillaNanna

Kevään iloiset villasukat

Eiköhän nyt olla tarpeeksi vellottu sairausjutuissa? Jätetään ne jutut hetkeksi unholaan ja koitetaan tuoda kevät kurkkimaan kotinurkkiin. Nämä suloiset sukat on tehty jo aikaa sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi niitä kuvata tänne blogiin vielä. Sukissa on sellainenkin juttu, että halusin testata toisenlaista kantapäätä mitä yleensä ja aika monta kertaa sain purkaa kantapään ennen kuin siitä tuli sellainen kuin kuuluukin. Testissä ollut kantapää siis oli sädekantapää ja ohjeena käytin Yhteishyvän kuvallisia ohjeita. Ei ehkä kuitenkaan ihan parhaimmasta päästä nämä ohjeet mutta se nyt ei haittaa kun kuitenkin onnistuin hommassa lopulta. Sukan kuvion nappasin omista sukistani, ihan tavallisista sukista ja pallokuvion tein itse paperille.
Sukkiin on käytetty lankajämiä ja neuloin lähes polvipituisen mallin. Melkein Peppi Pitkätossu -sukat… Tasona sukat ovat kyllä hassuimman näköiset, mitkä olen aikoihin tehnyt, tuo kantapää tekee sen. Jalassa sukat näyttävät suloisille ja istuvat jalkaani hyvin. Vaikka tämän nyt opin, niin tämä kantapää ei ole niin hyvä kuin vahvistettu kantapää on. Se on toistaiseksi kaunein.

Nämä sukat tuovat jalkaani auringon ja tulee ihana energiapiikki, jotenkin myös lämmittää kipeitä jalkojani ihan eri tavoin kuin muut sukkani, niillä on parantava voima, ehkäpä. Sukat voidaan puke hauskasti joko leggareiden kanssa tai sitten ihan vain mekon kaveriksi. Varret saa näkyä ja loistaa kaikille ympärillä oleville ihmisille.

Neulominen kyllä piristää paljon ja tulee mahtava fiilis kun saa jotain valmiiksi omilla pikku käsillä. Väriyhdistelmiä ja kuvioita on valtavasti ja tietenkin erilaisia malleja. Nämä sukat kuitenkin ovat ihan perussukan ohjeella tehty ja palluroiden tekeminen ei myöskään ollut vaikeaa. Ei muuta kuin kokeilemaan itse tehdä kuvioita. Netistä on mahdollista ladata ruudukko-ohjelmia tai sitten tehdä vanhanaikaisesti ruutupaperille, kuten minä itse teen. Tuon ohjelman kyllä meinaan vielä joskus ladata, niin saan suoraan kuvia laitettua ruudulle eikä tarvitse sen koommin laskea ruutuja erikseen.

Ihanaa viikkoa kaikille!
-Melissa-

8 kommenttia

 1. Sorakukka kirjoitti:

  Sulla on energia sukat ja minulla energia palapeli �� Kivut katoaa kun pääsee tekemään jotain mielekästä. Tai jos ei kokonaan niin vähintäänkin helpottaa. Ajatuksilla on suuri merkitys �� Itse olen miettinyt muita kantapää vaihtoehtoja kotona hiippailu sukkiin sillä vahvistettu kantapää on itsellä ehdoton ykkönen. Sopii jalkaan eikä kantapää pyöri missä sattuu.

 2. Hellunen31 kirjoitti:

  Mä aina ihailen kaikkia jotka osaavat kutoa kaikkea ihanaa. Noi sukat on tosi kauniit ja värit sopii niin tulevaan kevääseen. Oot tosi taitava. <3

 3. Mia Malmi kirjoitti:

  Ihanan energisoivat sukat, tuovat iloa arkeen! Ihailen taitoasi. Valoisaa kevättä!

 4. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vaan, näitä tällaisia tarvitaan, tai ainakin minä tarvitsen…Vahvistettu kantapää on kyllä ihan paras.

 5. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon. Nää on kyllä semmoiset aurinkosukat <3

 6. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon, nää on kyllä ihan parhaat sukat ikinä <3

 7. Marjaana Soini kirjoitti:

  Ihanan pirtsakat sukat! ?? Kutominen on terapeuttista, itselläni on tällä hetkellä sen verran vaikea kirjoneule ohje, että se ei aina ole niin mieltä rauhoittavaa. Saa nähdä tuleeko valmista vai keksintö jotain helpompaa. ?

 8. Melissa kirjoitti:

  Kyllä vain, joskus neulominen on myös vaativaa ja tarkkaa puuhaa. Aivot tykkää vaikka itse voisi heitellä työtä päin seinää…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *