Hae
VillaNanna

Ihastuin Roberto Cavallin farkkutakkiin ja sain idean!

Olen ennenkin sanonut, että Pinterestistä löytyy ihan mitä tahansa ja nyt löysin jotain mikä oli ihan pakko toteuttaa omalla tavalla. Nimittäin Pinterestissä tuli vastaan Roberto Cavallin farkkutakki, jonka hinta oli $1058, tässä kohtaa haukoin henkeä mutta tietenkin tuunaajaeukkona oli pakko kävellä Fidaan sisälle ennen töihin menoa…Niin kun mulla ei ole yhtään ylimääräistä farkkutakkia ja farkkuja kotona. Ehkä olisi mutta halusin tietynlaista farkkua. Loppultaan tämä työ ei kovin ekologiseksi jäänyt, sillä kun sain tuunauksen valmiiksi, heitin takin hihat sekä helman Kloritekylpyyn. Tätä en olekkaan tehnyt aikoihin. Tämä ei ole mitenkään pakollista, sillä efektejä voi tehdä erivärisillä farkuilla, mikä on oikeasti järkevin vaihtoehtokin. Minua itseäni jäi kuitenkin vaivaamaan se, että takki sekä housut olivat liian saman sävyiset makuuni.

En yleensä juurikaan tee tällaista, että nappaan muotisuunnittelijan ideoita ja teen oman version. Useimmiten kun nappaan sitten muilta käsityölisiltä, sillä ne ovat yleensä mielenkiintoisempia töitä kuin itse muotisuunnittelijoiden. Tämä työ on myös todella helppo toteuttaa, riittää, että on isot farkut ja farkkutakki. Nämä kaksi osaa yhdistetään ja se on siinä. Toki hiukan mallailin ja käytin hyödykseni myös muita farkkuja, jotta sain lopputulokseksi edes jotakin sinne päin tai näin päin. Itse tykästyin tähän takkiin ihan superisti ja tavallaan myös innostuin siitä, että voisi hyödyntää joskus myös suunnittelijoiden ideoita omassa tekeleessä.

Kun suunnittelin asua, niin pyysin jälleen kerran seuraajiltani apua ja julkaisin kolme kuvaa, joissa oli kolmet eriväriset housut. Voittajaksi suoriutui pinkit pöksyt, joita käytän nykyään todella harvoin. Kivaa vaihtelua saa kun kysyy neuvoa teiltä ja varmasti tulen tekemään näin useamminkin. Paidaksi valitsin Kierrätyskeskuksesta löytämäni miesten t-paidan sekä mieheni taiteilemat kengät. Kengistä enemmän täällä. Kengät ovat ihan lempparit ja käytössä aina kun on tarpeeksi kuivaa. Toiset kengät odottaa kovasti jo tekijäänsä, mutta ei tuolla isännällä ole tällä hetkellä aikaa moiseen puuhasteluun. Mutta ehkä kesällä sitten päästään homman kulmasta kiinni ja saadaan kaikkea kivaa tänne blogiin.

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Sä olet sitten hyvä! Hieno farkkutakki:)

 2. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 3. Silkku kirjoitti:

  Wau! Kerrassaan onnistunut tuunaus 🙂 Todella upea!

 4. Ulla Annika/Simpukka ja meriheinä kirjoitti:

  Hei olipa kiva idea tällaiselle ikuiselle farkkutytölle. Farkkukangas on loputon inspiraation lähde. Vaatteita en osaa kovin hyvin ommella, mutta sitten on kyllä muita juttuja, joista jo käyn korvienvälijumppaa :). Heino takki! Aurinkoista ja keväistä pääsiäistä! 🙂

 5. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 6. Melissa kirjoitti:

  Tämä on kyllä niin totta, että farkku on loputon inspiraation lähde. Ja tämä on helppo tehdä, jos vähänkään on ommellut jotakin.

 7. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihana farkkutakki kevääseen 🙂

 8. Diina-Maria kirjoitti:

  Wau sä olet kyllä niin lahjakas 🙂

 9. JaninaCharlotta kirjoitti:

  Wau, oot todella taitava! Ihastelen aina kun joku osaa itse tehdä ja tuunata.

 10. Melissa kirjoitti:

  Kiitos, tämä on kyllä niin ihana 🙂

 11. Melissa kirjoitti:

  Kiitos paljon 🙂

 12. Melissa kirjoitti:

  Tää on niin kivaa puuhaa…Tulee himo 😀

 13. cincinsouliina kirjoitti:

  No wau! Varsinainen tuunaajaeukko olet! Jää Cavallit kakkoseksi ja kierrätys kunniaan!

 14. Melissa kirjoitti:

  Juu, tämmönen tuunajaeukko mä olen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *