Hae
VillaNanna

Perhereissu Lintsille

Joka vuotinen reissu Lintsille ei tällä kertaa osunut loma-aikaan vaan hiukan myöhemmin. Mutta se ei haitannut tahtia ollenkaan vaan oli oikeasti aika paras ajankohta kun vertaa miten kuuma kesä oli. Nytkin oli ihan mieletön fiilis ja Lintsi aivan tukossa ihmisiä. Alkuillasta jonoja oli valtavasti joka laitteeseen ja pisimmillään jonotettiin tunti laitteeseen.
Itselläni kun on tasapainoaisti sekaisin, niin en koskaan hurjimpiin laitteisiin mene. Pahin missä olin, oli vuoristorata, sitten menenkin kaikkiin muihin vähemmän hurjiin. Joskus toivoisi, että olisi enemmän niitä ns. rauhallisia laitteita aikuiseen makuun myös olemassa. Meitä ei haitannut paljoa se, että osa Lintsistä oli aidattu ja kaikkein kivoin laite oli poissa, vaihtoehto Pellen talo oli oikein hauska vaihtoehto. Uusi ruokailukeidas oli tullut vanhan kämäsen pikaruokapaikan tilalle, mahtava idea ja kivan rento paikka. Siellä tosin ei sitten kuitenkaan syöty, koska ei ollut silloin tilaa siellä. Ei olla koskaan ennen oltu Cinemassa ja Ice Age oli aivan mahtava juttu, yllättävä ja aiheutti aika raikuvaa naurua.

*     *     *     *     *
Päälläni oli jälleen jotakin itse tehtyä ja kirppikseltä löydettyä vaatetta. Laatikkopaitaan ei ole kaavaa, sillä sellainen on helppo tehdä ilman kaavaa. Ensin mittojen mukaan laatikko, johon piirtää väljyyden (minulla 2cm), laske olkasaumaa alaspäin 2cm. Mittaa hihansuut sekä pääntie. Hihansuihin erilliset kaitaleet, leveys: 8cm ja pääntiehen 4cm. Ja ei muuta kuin ompelemaan kasaan. Näitä tekee monta samalla kertaa. Kangas on jämäpala pöksyistä, jotka olen ommellut vuosia sitten. Housut on kuvattu päälläni monta kertaa myös Lintsillä
*     *     *     *     *

Tämä oli myös ensimmäinen kerta kun olemme paikalla niin, että Lintsin lavalla on tapahtumaa. Eilen siellä pyöri räppäri Dilemma ja Härdelli jaksoi kuunnella ja hyppiä vielä silloin musan tahtiin, me muut alettiin olla vähän väsyneitä siihen aikaan iltaa. Oli sitten pakko repiä kaveri lavan läheisyydestä ja hakea hiukan makeaa suuhun. Se kun kuuluu Lintsin fiilikseen, että saa hattaraa ja jäätelöä sekä tietenkin niitä kamalan ällömakeita jäähilejuomia. Jokainen valitsee oman, tällä kertaa ei otettu jokaista kaikille, mikä on oikeastaan aivan turhaa…Hattarat ovat niin valtavia, että me kaikki viisi saadaan makeanälkä nopeasti pois yhdellä hattaralla. Itse valitsin pehmiksen ja tuunasin sen kunnon herkkujädeksi. Se riitti minulle. Lapset ottivat yhteisiksi hattaraa ja jäähilejuomaa ja olivat tyytyväisiä ja taas jaksoi jonottaa laitteisiin. Mahtava päivä ja ilta yhdessä lasten kanssa.

Paita: Itse tehty, Farkut: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto, Lenkkarit: Kontti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *