Hae
VillaNanna

Käsissä on voimaa

Käsissä on voimaa

Minulla ei tänä vuonna ole mitään sellaista projektia, joita on ollut tässä viimeiset kolme vuotta. johtuen ihan omasta työstä. En millään ehdi toteuttaa kaikkia suunnitelmiani, joita kovin olen yrittänyt. Kasaprojektikin jäi kesken. Käsissä on voimaa siitä huolimatta ja sen verran tehdään mitä ehditään. Siksi tavallaan minun tämän vuoden projekti liittyy jämiin. Erilaisiin jämiin, joita jää ompeluhommissa. Minulta onkin pyydetty pientä postausta jämiin liittyen. Mitä kaikkea niistä siis teenkään. Mutta siitä myöhemmin.

Käsissä on voimaa

Ja se tarkoittaa ihan sitä, että niillä käsillä saa valmiiksi vaikka ja mitä hienoa. Ja täytyy myöntää se, että tarvitsen käsitöitä enemmän mitä tässä olen voinut tehdä. Kevättä kohden kun tässä mennään, niin tahti vain kovenee. Toivottavasti saan kuitenkin sen verran nauttia myös käsieni voimasta, että pääsen taikomaan suloisia juttuja vanhoista vaatteista.

Olen tässä asussa sekoittanut kaksi teillekkin tutuiksi tullutta vaatetta. Hame on tehty kankaan palasesta, jonka sain kivasti pois laatikosta pyörimästä näin. Korkeavyötäröiset vaatteet tuo kauniisti vartalom mallin esiin ja korostaa vyötäröä. Se onkin yksi syy miksi tällaisia tykkään tehdä ja käyttää. Liivin tein kahdesta vanhasta huivista, joita en enää millään tavoin käyttänyt ja kiinnittimenä käytin yhden peiton vyötä, jolla peitto kääritään kasaan. Hyötykäytetään asioita, joita ei muutoin tarvitse.

Löydät tiedot hameeseen tästä ja liiviin ohjeet tästä.

Tämä liivi on tosin tehty hiukan eri tyylillä mitä tuon ojeen liivi, mutta eipä haittaa. Samanlainen siitä tulee siitä huolimatta. Asun poolopaita on kirpputorilöytö ja se sopii hyvin tähän hyvin murretun sävyiseen asuun. Murretut sävyt kuuluvat väripalettiini ja ovat myös lempivärejäni, suuremmaksi osaksi. Ainoastaan vihreä väri on vaikea löytää tällä hetkellä, varsinkin juuri sitä sävyä, josta pidän.

Käsissä on voimaa

Leikitään vaatteilla

Joka kerta kun saan vihdoin jotakin ihanaa valmiiksi, olen todella ylpeä itsestäni ja saavutuksistani. Minusta on ihanaa leikitellä vaatteilla ja kokeilla erilaisia juttuja. Tässä nyt joulun jälkeen minulle tuli vähän aikuisempi tyyli ja ne härpättimet ovat jääneet hiukan pois. Johtuu varmaan työstä, jota teen. Mutta nyt olen alkanut kaivata kovasti härpättimiä takaisin elämääni. Tarvitsen niitä ja paljon. Nämä monen kerroksen vaatteet jotenkin vain antavat enemmän itseluottamusta ja rauhoittavat muutoinkin. Olenkin alkanut ihan vahingossa taas ompelemaan ihania boheemeja ja shabby chic -tyylisiä vaatteita itselleni. Nyt vain toivoo, että kesä tulisi pian, hyvin pian.

Haluan myös mainostaa yhtä pientä ryhmää Facessa ja toivon, että tulisitte tekemään siitä eläväisemmän… Tyyli on vapaa -ryhmä kaipaa henkiin herättelyä, se on jäänyt vähän kaiken jalkoihin.

Käsissä on voimaa

Ihanaa  lauantaita teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

10 kommenttia

 1. Marinka kirjoitti:

  Kivat!

  Tykkään lukea näitä sun juttuja, vaikka omat ompelut ei etene yhtään ?

  • villananna kirjoitti:

   Ei ne oikein minullakaan tällä hetkellä etene kun työ häiritsee niin paljon ompeluita 😀

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Käsillä saa uskomattoman paljon aikaan – myös voimaa käyttämättä 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Mä kyllä kadehdin sun ompenutaitoja ja ideoita, suurin osa ei tulisi itselle mieleenkään :).

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos. Tähän tulee vähän sellainen himo ja kaikkea pitää kokeilla…

 4. Johanna kirjoitti:

  Taas niin ihania ideoita! Liivi on tosi nätti 🙂

 5. Marjut kirjoitti:

  Tykkään itse myös todella paljon korkeavyötäröisistä hameista sekä housuista. Tuo liivi on kyllä ihana, tykkään. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *