Hae
VillaNanna

Lauantain minitreffit

Lauantain mini treffit

Lauantain minitreffit alkoi ihan mukavissa merkeissä. Härdelli vietiin kaverinsa kanssa leffaan katsomaan Spiderman -leffaa ja sillä aikaa minä ja mieheni vietettiin yhteistä aikaa. Ihan mitään ihmeitä ei ehditty parissa tunnissa, mutta jotakin pientä kuitenkin. Miehen ajatus oli se, että minä hiukan piristyn ja saa hymynkin huulilleni takaisin. Aika hyvin onnistuikin.

Lauantain minitreffit

Eilen Flamingo sekä Jumbo oli aivan täynnä ihmisiä. Flamingo spassa oli pitkät jonot niin hotellin respassa kuin kylpyläänkin. Ihmisiä sai väistellä ja melkein hyppiä yli. Ravintoloihin oli pitkät jonot ja ruokia sai odottaa todella pitkään. Huomasin myös kauppojen pitkät kassajonot. Oli kyllä kummalista katsoa miten tilanne on muuttunut, kun vielä hetki sitten Jumbo oli aivan tyhjä. Eipä ole enää. Tämä oli siis yksi syy miksi emme ehtineet juuri tehdä mitään kun odottamiseen ja jonottamiseen meni paljon aikaan.

Kun pojat oltiin saatu leffaan, niin me kaksi aloimme työntyä kohti Jumboa ja päätimme mennä jonottamaan pääsyä Chico´s ravintolaan. Vaikka henkilökunta koitti toimia nopeasti, niin silti odotus oli pitkä. Lopulta pääsimme istumaan ja mieheni toive toteutui. Pääsimme hiukan syrjempään loosiin. Odottelu siis kannatti. Ruokaa ei sitten niin pitkään tarvinnut odottaa, onneksi. Nälkä oli nimittäin kova. Söimme rauhassa ja juttelimme mistäpä muusta kuin Krakovasta ja Zakopanesta. Myös Puolan tilanteesta noin yleisesti. Syötiin kaikessa rauhassa, sillä aikaa piti hiukan venyttää, leffa kuitenkin kestää jonkin aikaa. Ruokailun jälkeen minun teki mieli jälkkäriksi ihan jäätelöä, joten suunnistimme Spice Iceen. Siellä oli myös jonoa, joten odottelimme rauhassa omaa vuoroa.

Pukeutuminen treffeille

Koko minun asu oli hankittu kirppareilta, paitsi saapikkaat, jotka mieheni on ostanut vuosia sitten Tallinnasta, kun käytiin siellä. Mutta muutoin kaikki on ostettu eri kirppareilta Helsingissä. Kun valitsin vaatteita, en aluksi edes tajunnut miten moni vaate kappale on kirpparilta. Vasta kun vetaisin kaikki päälleni tajusin sen. Asu poikkeaa aika paljonkin minun pukeutumisesta, vaikka siinä on nahan tyyppistä sekä frillaa. Mutta ei samalla lailla väriä mitä yleensä.

Asu

 • Takki: Fida
 • Paita: Fida
 • Hame: UFF
 • Verkkosukkikset: Fida
 • Saapikkaat: Tallinna
 • Laukku: Kierrätyskeskus

Kyllä, minä ostan kirpparilta jonkin verran myös rintaliivejä sekä sukkiksia. Tosin nämä verkkosukkikset ovat itseasiassa leggarit, eivät sukkahousut. Yleensä, jos löytyy hiukan erikoisemmat sukkikset, niin nappaan ne mukaani. Tykkään siis kuviollisista sukkahousuista, jotka voivat olla asun the juttu. Siksi tykkään ostaa Tallinnasta sukkahousuja, koska siellä ei ole vain yksivärisiä, vaan niissä on jokin mikä vangitsee katseen. Toki joskus niitä löytää myös Suomesta, mutta harvemmin. Täällä pyritään siihen, ettei sukkahousut näy.

Vinkki:

Verkkosukkikset on hassut, sillä verkkojen läpi tursuaa iho aina ja näyttää kuin olisi kävelevä popcorn. Se efekti tulee oikeasti kaikille, vaikka olisi miten hoikka tahansa. Siihen on olemassa pikku jippo, miten tätä efektiä ei tule.

 • Laita verkkosukkisten alle ihonväriset sukkahousut. Ne pitää ihon paikallaan ja niiden päälle verkkosukkikset. Ei tule enää minkään verkon läpi iho enää.

Meillä oli oikein mukavaa lauantain treffeillä ja piristyinkin kyllä hieman. Odottelen nyt meidän hääpäivää, tai oikeastaan sitä mitä mieheni meinaa järjestää. Me kun emme vielä hääpäiväämme viettäneet, koska työkaverin poismeno aiheutti sen verran suuren kolauksen, etten mitenkään pystynyt keskittymään hääpäiväasioihin. Meillä oli siis viime viikolla virallinen hääpäivä.

Lauantain mini treffit

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

14 kommenttia

 1. Anne N kirjoitti:

  Tosi hyvännäkönen asu! Upea laukku tuo kivasti väriä 🙂

 2. Riitta Reissaa kirjoitti:

  Ihanat treffit! Söpö asu ja hyvä jutteluaihe: KRAKOVA❤️

 3. Jonna kirjoitti:

  Kuullostaa kivalta illalta 🙂 Spice ice on mahtava, tulee nostalgia kun joskus olin työharkassa siellä ja sai tehä ihania sekotuksia tiskin takana omaan suuhun hah 😀

  • villananna kirjoitti:

   Uuu, olen ehkä vähäsen kade tuosta 🙂 No joo, oisin ollut niin sokerihumalassa, ettei hommista olisi tullut mitään 😀

 4. Tuula's life kirjoitti:

  Ihanat treffit! Ja niin kaunis asu sinulla. Treffit miehen kanssa on aina paikallaan.

 5. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  treffit on aina hyvä idea 🙂

 6. petra kirjoitti:

  Tuo ruoka näyttää aivan liian hyvältä ja sinä kauniilta! 🙂 Ihanaa että treffit piristivät, nyt odotankin uteliaani mitä teidän hääpäivänvietto pitää sisällään 🙂 Meidänkin hääpäivän yllätys lykkääntyi tammikuulta, onneksi se päästään toteuttamaan, kunhan vauva on tällä puolella mahaa 😀

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon. Vielä joutuu odottamaan meidän kahden juhlaa. Tuli pikkuisia mutkia matkaan, mutta ensi viikolla vihdoin päästään kahdestaan nauttimaan elämästä.

 7. I don´t speak Polish kirjoitti:

  Pikaisetkin treffit kyllä piristävät mieltä kummasti.
  En malta odottaa, että oma lapseni on sen ikäinen, että voin viedä hänet leffaan ja hipsaista itse sillä välin ravintolaan treffeille! 🙂

  https://www.lily.fi/blogit/i-dont-speak-polish/

  • villananna kirjoitti:

   Tuo kuule tulee todella nopeasti vastaan, että lapsi kasvaa. Itse eilen juuri sain esikoiseni ja nyt hän on 27. Joten en ehtinyt kuin ummistaa silmäni.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *