Hae
VillaNanna

Off the shoulder

Off the shoulder

Off the shoulder -paita on erittäin helppo tehdä, oikeasti. Samalla tavoin voi tehtailla yhdestä jos toisesta paidasta kaikenlaisia kivoja mekkoja ja paitoja. Eri materiaalien paidoista tulee erilaisia, mutta kannattaa kokeilla siltikin,vaikka kangas olisi jäykempää, kuten farkkua. Olen myös sitä mieltä, ettei tähän tarvita suuria taitoja edes, hiukan kyllä pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta. Ei muuta.

Tämä paita on julkaistu vanhassa blogissa ensi kerran vuonna 2016 ja yksi niistä töistä, jotka lukijani ovat halunneet, että siirrän jossakin kohtaa tänne puolelle. Nyt sen aika on koittanut ja saatte kuvamateriaalia tästä ideasta, sekä ohjeen tapaiset myös.

Off the shoulder Off the shoulder

Off the shoulder

Kannattaa ensin hiukan suunnitella, että millaisen haluaa. Tämä paita on yksinkertainen, olen muokannut vain tuon pääntien osan. Muuta ei ollut tarvetta lähteä muuttamaan. Homma toimii näinkin todella hyvin.

Tarvikkeet:

 • Paita, joka tuunataan
 • kanttinauhaa
 • kuminauhaa

Tee näin:

 • Leikkaa ns. hartiaosa paidasta kokonaan pois.
 • Ompele kanttinauha pääntien reunaan ja käännä sen jälkeen nauha nurjalle ja päällitikkaa nauha miehustaan kiinni niin, että väliin muodostuu kuminauhakuja.
 • Mittaa kuminauha sopivan mittaiseksi (hartioiden ympäri)
 • Pujota kuminauha pääntielle ja ompele kuminauhan päät yhteen.

Muuta ei tarvita. Toki voi alkaa tehdä kaikenlaisia frilloja yms. lisäyksia halutessaan, mutta näin yksinkertaisesti homman saa tehtyä ja paita on ihan eri näköinen muutoksen jälkeen. Jos ei halua heittää leikattua materiaalia roskiin, niin kannattaa säästää tilkku esimerkiksi korjaushommiin ja esimerkiksi kauluksesta saa ihanan irtokauluksen, jota voi käyttää asun kuin asun kanssa. Vaikka tämän paidan kanssa. Irtokauluksen voi myös koristella ompelemalla käsin nappeja, helmiä, rikkinäisiä koruja yms. Kaikkea kannattaa testailla.

Itse olen aika hulluna noihin irtokauluksiin ja pitäisikin laittaa joku kerta tänne blogiin hiukan juttua niistä. Niillä saa kivasti fiksattua perusasua hyvin helposti ja näyttävästikkin. Onko sinulla irtokauluksia käytössä? Ja kiinnostaisiko postaus, joka käsittelee näitä kauluksia?

Joka tapauksessa, lähes mistä tahansa paidasta ja paitamekosta voi tehdä jotakin tämän kaltaista. Teko-ohjeitakin on monenlaisia. Voi tehdä rypytystä, laittaa pitsiä reunaan, vaikka ja mitä voi kokeilla. Tämä on kuitenkin hyvin helppo ja yksinkertainen tapa tehdä off the shoulder -paita ja siksi tästä on helpoin aloittaa tie vaatteiden muokkauksen saloihin.

Muksaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Super helppo tuunaus

Nappaa vinkki

 

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  On kyllä tosi kiva paita noin duunattuna:)

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näyttää kyllä todella yksinkertaisesti tehtävältä – jos sen vain osaa 😀

 3. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Tulipa kiva off the shoulder -paita. Näppärästi se sinulta sujui.
  Mukavaa viikkoa!

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tosi ihana! Mäkin haluan ?

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kiva idea ja varmasti helppo toteuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *