Hae
VillaNanna

Vanhoista huiveista ja tilkuista boheemi tunika

Vanhoista huiveista ja tilkuista boheemi tunika

Tiesitkö, että vanhoista huiveista ja tilkuista yhdistelemällä saa hauskan boheemin tunikan? Nyt ainakin tiedät, jos et ennen tiennyt. Käsityöläisellä jää aina isoja määriä leikkuujätettä yli ja ne yleensä heitetään mukavasti sinne tilkkulaatikkoon. Jossakin vaiheessa tulee se hetki eteen kun aletaan miettiä, että mitähän meikäläinen näistä nyt oikein tekisin.

Vanhoista huiveista ja tilkuista boheemi tunika

Hauskinta tässä hommassa on se, että aina ei edes ihan tiedä millainen lopputulos on tai miltä lopullinen vaate näyttää. Johtuen ihan siitä, että käytetään materiaaleja, joita nyt sattuu olemaan. Ei paljon mietitä, että sopiiko ne yhteen vai ei. Kaikki vain sekaisin. Mitä enemmän sekoittaa, sen parempi on lopputulos. Ja tietenkin se tuunausjälki saa aina näkyä ja kotitekoisuus. Tämä on minun mielipiteeni tähän.

Kaavana on käytetty yllätys yllätys, lempikaavaani Burda 5/13. Tunikan voi pukea myös poolon tai t-paidan päälle tai sitten näin kuin minulla, neuleen alle. Kaikki käy ja kun on hyvin värikäs tunika, niin sen kanssa voi yhdistää mitä tahansa väriä. Itse halusin olla nyt enemmän farkkukansaa, niin laitoin farkut sekä farkkutakin tämän härpäkkeen kanssa.

Kaavoissa on se hyvä puoli, että voi ottaa osan kaavasta ja loput fiksailla haluamallaan tavalla. Kuten minä tässä. Yläosa on valmiskaava mutta helmaosa onkin sitten kursittu kasaan omalla tavalla, omalla näkemyksellä. Yleensä teen epäsymmetrisen helman, mutta tällä kertaa halusin tasaista mutta isosti volyymia. Näin on kiva pyöriä kun helmat nousee kattoon.

Boheemia ja romanttista

Mitenköhän monta kertaa olen sanonut siitä, miten paljon rakastan boheemia ja romanttista tyyliä. Niitä on kiva sekoitella toisiinsa ja luoda kunnon sekametelisoppa. Pukeutuminen on hauskaa leikkiä, jossa ei tarvitse pidätellä itseään mitenkään. Mielikuvitus on rajana. Parasta on se, miten hyvä fiilis tulee kun on pukenut päälleen jotakin, josta tykkää. Siksi kannattaa kaappiin kerätä vain niitä lempivaatteita, ei muita.

Toki minullakin on työvaatteita, jotka eivät nyt lemppareita ole. Siitä huolimatta muutoin arkena puen aina lempivaatteet päälleni, näin saa pidettyä huonon fiiliksen loitolla kun kävelee ovesta ulos. Myös työpäivä menee kivasti kun on kivat vaatteet päällä, joista tykkää. Muuta ei tarvita.

Onko sinun kaapissa vain lempivaatteita?

Vanhoista huiveista ja tilkuista boheemi tunika

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

6 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Taitavaa kädenjälkeä!

  Raikasta & tunnelmallista syksyä!?

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

 2. Nora kirjoitti:

  Hieno tunika.

 3. Nora kirjoitti:

  Ja laukkukin on hieno. Hyvä asukokonaisuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *