Hae
VillaNanna

Pampula neule kierrätyspuuvillasta

Pampula neule kierrätyspuuvillasta

Juuri ennen hääpäivää sain valmiiksi Pampula neule kierrätyspuuvillasta. Näin sain jälleen myös yhden ruudun make nine -haasteesta suoritettua. Tosin voi olla, että teen toisesta langasta toisen pompulaneuleen myöskin. Tämän neuleen jälkeen ei ole juurikaan kiinnostusta tarttua puikkoihin tai mihinkään muuhunkaan. Laiskuus iski.

Neule on hyvin lyhyt ja mietinkin hetken, että voikohan tällainen melkein viisikymppinen laittaa lyhyen paidan päälleen, mutta hyvin se menee kun toppi on alla. Näin on aika helppo laittaa päälleen mitä vaan, kun alle laittaa myös jotakin. Pelkkä napa ei toimi minulla enää.

Pampula neule kierrätyspuuvillasta

Olen halunnut pompulaneuletta jo pitkään, sen aloittaminen vain on ollut valtavan haasteellista, sillä pompuloiden tekeminen tuntuu minusta äärimmäisen haastavalta. Haastavaa oli myös se, että tein ohjeesta poiketen paidan ihan toisesta langasta. Novitan kierrätyspuuvillasta, jota hankin viime kesänä vinon pinon, sillä kyseisestä langasta muodostui lempparini. Virkkailin siitä muutaman ihanan lierihatun, joita odotan saavani käyttää tänäkin kesänä.

Ohjeeksi valikoitui Novita 1/2020 lehden söpö neuletakki.

Ohjeeksi valikoitui Novita 1/2020 lehden söpö neuletakki. Omastani ei tullut niin ihanan kevyt ja pehmeä, sillä kierrätyspuuvilla on painavaa ja aika kovaakin, mutta tykkään paidasta siitä huolimatta. Ja vaikka valitin mustan langan haasteellisuudesta, niin neuloin siitä huolimatta neuletakin mustalla langalla. Nyppyjen tekeminen tällä langalla oli kamalaa ja siksi en toista nyppyneuletta tästä langasta tee. Kiitos vain.

Tyylini

Tyylini muuttuu hetkittäin ja nyt tänä talvena olen tykästynyt käyttämään erilaisia housuja, varsinkin nahkahousuja. Farkut ovat lentäneet nurkkaan ja leggareita käytän todella vähän nyt kun siirryin toiselle tilalle töihin. Tämän pompulaneuleen kanssa oli kiva yhdistää vähän toisenlaiset nahkikset, culotte -mallia suosin vaikka olen tällainen metrin hukkapala. Sitä puetaan mistä tykätään, muusta viis.

Täytyy sanoa, että olen tyytyväinen vaatekaappini sisältöön. Kaapissa on vain ja ainoastaan lempivaatteita. Osa lempivaatteiden huipulla, osa alempana, mutta siitä huolimatta lemppareitani kaikki. On myös kiva, että voin yhdistää kaikkia keskenään halutessani. Nyt kun vielä oppisi jälleen käyttämään kaikkia ihania koruja, joita laatikoistani löytyy. Niitä on niin paljon.

Pampula neule kierrätyspuuvillasta

Ihanaa ja nautinnollista päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Make Nine Challenge

Vanha neulepaita uudestaan

12 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Tosi upea ja ihana neule! Tykkään just tuollaisista. Ja kauniin Tamara Lundin kuva taustalla on hieno myös.

 2. Marina / Dioriina kirjoitti:

  Mistä noi sun housut on? Tosi kiva neule!

 3. Nora kirjoitti:

  Olet tosi taitava neulomaan. Muistan, että joskus esittelit täällä sun blogissasi sun neulomat Adidas-villasukat, jotka olit neulonut sun nuoremmalle pojalle, jos nyt muistan oikein.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  APUA kuinka ihana – haluan tuollaisen 😀

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hauska neule, sopii sinulle hyvin 🙂

 6. Annukka kirjoitti:

  Vitsi toi on hieno. Rupesin haaveilemaan tollaisesta kesäksi, ehkä vaaleanvihreenä tai beigenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *