Hae
VillaNanna

Ihana kesä

Ihana kesä

Nyt on ihana kesä, lämpöä ja aurinkoa riittää. Tämä on minun kesäni, siitäkin huolimatta, ettei sitä lomaa nyt oikein ole. Tästä lyhyestä lomasta yritän ottaa ihan kaiken irti, ihan kaiken. Suunnitelmissa on matkaa ja yhdessä oloa. Myös vähän juoksevien asioiden toimitusta olisi tarkoitus tämän viikon aikana hoitaa. Saa nähdä miten kaikki kuitenkin onnistuu. Peukkuset pystyyn.

Minut vakinaistettiin vähän yllättäen tuossa korona sulun tullessa voimaan ja siirryin tekemään muualle tilalle töitä. Olin aivan innoissani mutta sitten kaikki ei mennytkään ihan niin kuin piti, mutta onneksi tuli kesätoimintojen vuoro ja me saimme järjestää suunnitelman mukaan kesätoimintoja. Olen oppinut valtavasti uutta ja mennyt mukavuusalueen ulkopuolelle vain huomatakseni, että siinä hommassa ei ollut mitään huonoa. Näillä eväillä kyllä lähtee mielellään katselemaan ensi syksyä. Meille kun on tulossa kaksi uutta tyyppiäkin töihin, se jännittää todella paljon!

Ihana kesä

Vaikka loma on vain viikon mittainen, niin onneksi minulla on monta viikonloppua vapaana. Näin pääsen hyvin seikkailemaan perheeni kanssa ympäri ämpäri. Tarkoituksena on tutustua hiukan tähän Uudenmaan alueelle ja eri kaupunkeihin. Minulla on monta paikkaa missä en ole koskaan täällä etelässä käynyt, en oikeastaan ole edes tiennyt näistä paikoista ja nyt on se hetki, että tutustumme ja koemme Suomea vähän enemmän. Toki elättelen toiveita, että pääsisin Krakovaankin vielä, mutta se on hyvin epätoden näköistä. Mutta aina voi toivoa ja unelmoita, eikös vaan.

Isoin ongelma minulla on nyt se, että minun pitäisi kaikesta huolimatta asennoitua siihen, ettei lomaa ole tämän enempää ja hyväksyä se. Niin monta vuotta minulla oli koko kesä vapaata ja sain tehdä mitä ikinä mieli teki, nyt se ei ole onnistunut vaikka kaikkea kivaa olen saanutkin kokea. Se kesän vapaus on nyt poissa ja se hiukan vaivaa ja aiheuttaa myös pientä ärsytystä. Mutta toki olen onnellinen siitä, että sain vakipaikan ja näin ollen ei tarvitse miettiä sen enempää mitä sitä seuraavaksi tekisi. Yritän olla erittäin myönteinteinen ja sanoa itselleni, että ensi vuonna tilanne on ihan toinen.

Ihana kesä

Mekko

Mekko on tehty tilkuista ja oli ensi esittelyssä vuosi sitten juhannuksena. Mekon yläosan kaava on tuttu Burda 5/13 ja olen tästä mekosta erityisen ylpeä. Sain siihen upotettua ison määrän pieniä leikkuujätepaloja ja niin vähän meni lopulta roskiin. Rakastan näitä projekteja, kun turhasta tulee käyttöasiaa ja mahdollisesti jotakin todella rakasta ja ihanaa. Tämä on sitä täydellistä Kassi-Alma lookkia, josta pidän kovasti. Tällä hetkellähän minulla on käynnissä toinen leikkuujäteprojekti, jossa materiaalina on farkku. Tässä projektissa oli viskoosi ja muut erittäin ohuet hulmuavat materiaalit. Tästä projektista tosin jäi jäljelle pari pitsipätkää ja muutama vähän isompi tilkunpalanen. Niistä olisi kyllä tarkoitus jotakin vielä saada aikaan, mutta se ei ole tämän vuoden asia.

Ihana kesä

Ihanaa kesää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Pihlajasaaren juhannus

Kassiprojektin tilkkumekko

Leikkuujätteestä hauska tunika

10 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Viikko on kyllä lyhyt loma, mutta onneksi on viikonloput kuten sanot, ja kiva että työasiat ovat järjestyneet hyvin:)

 2. Mira "Digi Voimaannuttaja" Rinne | http://empower.land/ kirjoitti:

  Lämpimät onnittelut vakinaistamisen johdosta! <3 Ja ihanan mekon olet taas tehnyt 🙂 Vaikka viikko onkin toooooooodella lyhyt aika pitää lomaa, mitä jokainen meistä tarvitsee, niin kenties se antaa kimmokkeen jäsennellä sitä arkea pitkin vuotta sillä tavalla, että oma jaksaminen säilyy. Lähetän sinne voimahaleja <3

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos kovasti. Viikko on tosi lyhyt kyllä, mutta toivottavasti tässä ehtii hyvin kerätä voimia.

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on lomat edessä vasta elokuussa, heinäkuussa pitää yrittää nauttia pitkistä viikonlopuista – kunhan vaan sää olisi suotuisa niin jaksaa töissäkin puurtaa 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, on todella tärkeää, että koittaa nauttia noista viikonlopuista hyvin.

 4. Minna M / Kiljusten blogi kirjoitti:

  Ihana hulmuava mekko! Onnea vakinaistamisen johdosta! Mukavia kesäisiä hetkiä sinulle. Ymmärrän lomaärsytyksen, mutta toivottavasti viikonloput ovat onnistuneita.

 5. Mari kirjoitti:

  Onpa ihania kuvia! Ja onneksi kesä on ihanaa aikaa ilman lomaakin. Itse saan nauttia tänä vuonna pitkästä kesästä äitiyslomalla.

  • villananna kirjoitti:

   On se kiva, jos on työt sellaiseen aikaan, että nauttimaan pääsee. Nyt ei paljon neljään viikkoon pääse nautiskelemaan kun työajat on juuri niin huonot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *