Hae
VillaNanna

Tee- se- itse -herkkukori

Tee- se- itse -herkkukori

Mikään ei ole niin ihana lahja, kuin tee- se- itse -herkkukori. Ai miksikö? Anna kun kerron… Kun kaveri on karanteenissa, tekemistä on vähän ja ahdistustaso nousee. Silloin kavereilla on hyvä hetki muistaa karanteenissa olevaa pienellä hauskalla muistolla. Korin voi rakentaa monella eri tavalla, mutta tärkeintä on, että se sisältää asioita, jotka ovat kaverin mieleen. Ei siis ihan mitä tahansa mitä kuvittelet kaverin haluavan tai mikä sinua miellyttää, vaan tästä näkee tunnetko kaverisi.

Helpointa on kun kysyy reippaasti, mitä hänen tekee mieli. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle, joukkoon voi laittaa myös pikkuisia tehtäviä, jotka liittyy työhön, työkavereihin tai vaikka muuhun hänen elämäänsä. Myös ajatus uudesta harrastuksesta kannattaa laittaa mukaan, sellainen helppo ja hauska on sormivirkkaus.

Tee- se- itse -herkkukori

Ajatus lähti siitä, että yksi kaveri on neljän seinän sisällä ja asuu yksin. Silloin mikään ei ole niin ihanaa kuin saada jokin kiva muistutus kamuilta, oli ne sitten omia lähimmäisiä tai työkamuja. Tämän korin sisältö rakennettiin hänen ympärilleen, eli asioita, joista pitää ja asioista joista ei pidä. Hauskuus piilee siis siinä ja kun on yksin, niin ne epämiellyttävätkin asiat muuttuvat kivoiksi asioiksi. Parastahan tässä on se, että iso osa materiaalista voidaan hankkia ihan kirpparilta, ei tarvitse ostaa uutena ja näin saadaan rakennettua kokonaan hyvin yksilöllinen kori, samanlaista ei tule toista vastaan.

Kori sisälsi:

 • Vaalea kori: Kierrätyskeskus, Nihtisilta
 • Pellava liina korin pohjalle: Melissan varasto
 • kaksi kirjaa: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto, Nihtisilta
 • paksua lankaa kerä: Kierrätyskeskus, Nihtisilta
 • 3x omaan ammattiin liittyvää tehtävää, näitä voi helposti tehdä itse. Esimerkiksi yhdistä pisteet ja tulee kuvio, väritystehtävä, labyrintti ja / tai ristikko
 • 3x Fazerin sinen levy
 • 2x Red bull
 • Teetä
 • Kynttilä
 • Sellofaanin tilalla voi käyttää hyvin joko orgazaverhoa tai pitsiverhoa. Ostimme organzaverhon Kierrätyskeskuksesta, Nihtisillan tavaratalosta.
 • Koristenauha: Melissan varasto
 • kuviopaperi+kukkakoriste: Melissan varasto

Ohjeet voidaan tehdä myös itse tehtyyn paperiin, ei tarvitse olla kuviopaperia. Kauniita kortteja ja paperinkorvikkeita saa myös pahvista. Tulee tosi kauniita niinkin.

Korin voi tehdä ihan niin ekologiseksi kuin haluaa, tämä oli puolittain, sillä haluttiin kuulla myös lahjan saajaa, mitä haluaa, mitä on vailla ja mikä piristäisi.

Mitä olet mieltä? Kelpaisiko tällainen lahja sinulle?

Tee- se- itse -herkkukori

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

LUE MYÖS:

Käsityön teemavuosi 2019 – Kodin kestot

14 kommenttia

 1. Jael kirjoitti:

  Voi miten ihana ajatus , ja miten upea kori, kaverisi oli takuulla otettu tuosta. Tuollaiset korit ovat kyllä ihania, kun siinä on niin paljon antajan ajatusta mukana:)

 2. ??? kirjoitti:

  Nihtisilta? Saikohan korissa koronankin?

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Tää on tosi ihana ja tosi kaunis toteutuskin vieläpä!

  Itseasiassa viime keväänä yhdelle ystävälle kiikutin kotiovelle synttärilahjaksi samalla idealla toteutetun synttärikassin. Kaikennäköistä pientä kotoilu-/korona-arkeen.

  Outi Karita
  https://outikarita.vaikuttajamedia.fi

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuollaista arvoistaisi varmasti kuka tahansa sen saava 🙂

 5. Marjut kirjoitti:

  Todellakin kelpaisi. <3 Varmasti oli mieleinen.

 6. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  joo, tällaisia tykkään itsekin tehdä ja antaa! 🙂

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

 7. Tuula kirjoitti:

  Ihana ajatus! Ja hieno toteutus! Varmasti oli saajalle mieleinen lahja. Sain kaksi koria joululahjaksi, mutta ideaa tosiaan voi toteuttaa muinakin päivinä niinkuin sinäkin teit – vaikkapa karanteenissa olevalle ystävälle.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, ihan parasta kun tekee itse korin sisällön kuin ostaa valmiina. Saa hankittua juuri mieleisiä asioita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *