Hae
VillaNanna

Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party!

Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party!

Korona vei kahden vuoden ajaksi Kallio Block Partyt meiltä ja nyt vihdoin eilen saimme jälleen kokea mahtavan juhlan. Vihdoin kadut täyttyi iloisista ihmisistä, musiikista ja herkullisten ruokien huumaava tuoksu valtasi ympäristön.

Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party!

Meillä oli kova nälkä kun vihdoin iltapäivällä saavuimme juhla-alueelle. Nenään tarttui heti herkulliset katuruoan tuoksut ja suuntasimme tietenkin kohti ruokaa. Just Vegen kojulta ostimme herkut ja söimme ensin ihan rauhassa ja fiilistelimme tunnelmaa. Ihmisiä ei vielä ollut paljon liikkeellä, olihan aika aikaista vielä. Musiikki soi ympärillä ja puheensorina kaikui tuulessa. Tunnelma oli katossa jo näin aikaisin. Syötyämme kiersimme juhla-alueen ensin kokonaan, kuuntelimme musiikkia ja lopulta löysimmekin itsemme museosta.

Olimme eksyneet Työväenasuntomuseoon ja tietenkin lähdimme kierrokselle. Museo on ilmainen ja koska meidän kanssa kierrokselle lähti oppaan lisäksi myös englannin kielinen pariskunta, niin kierros tehtiin englanniksi. Tämä on yksi sellainen museo, jonne meidän on useasti pitänyt mennä, mutta emme ole vain tänne asti koskaan päässyt. Nyt tehtiin kierros täälläkin. Olipa kodikasta, sillä niin moni asia oli tuttu omasta lapsuudesta, vaikka Helsingissä en asunut lapsena.

Kallio Block Party

Nämä bileet ovat kaikille ilmaiset ja kyse ei ole mistään pilipali festareista, vaan ihan kunnon katufestarit. Tänä vuonna tosin konemusiikki oli valtaosassa. Ennen on ollut lavoja, joissa bändit ovat soittaneet, mutta nyt monessa kohteessa soi konemusiikki. Meitä se ei haitannut yhtään, olemme miehen kanssa molemmat konemusiikin ystäviä. Mutta kaipasin kyllä myös bändejä. Siellä kyllä soitti bändejäkin, mutta valitettavasti musiikki meni aika mössöksi, sillä konemusiikki oli niin valtavan lujalla.

Tänä vuonna katufestarit oli järjestetty enemmän Alppilan alueella, kuin Kalliossa, mutta ei se haitannut yhtään. Meno oli mahtavaa siitä huolimatta. Kävimme myös Konepajalla istumassa ja rauhoittumassa, paettiin ihmismäärää, sillä iltaa kohti alkoi alue täyttyä ihmisistä niin, että oli hankalaa kävellä eteen päin. Mutta oli ihanaa katsella kun ihmiset tanssi ja nautti elämästä vihdoin kahden vuoden tauon jälkeen. Elämä on saapunut kaupunkiin. Näihin tunnelmiin onkin ihanaa päättää lomansa!

Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party! Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party! Kahden vuoden tauon jälkeen Kallio Block Party!

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Kallio Block Party ja tuunattu asu

Kallio Block Party

 

4 kommenttia

  1. Älykodin avaimet kirjoitti:

    Näyttääpä kivalle menolle! Tuonne voisi suunnata joku vuosi mukaan jammailemaan.

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Ihanaa, kun saa palata normaaliin elämään tuon kahden vuoden avovankikan jälkeen. Hienot tunnelmat siellä oli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.