Hae
VillaNanna

Vanhat käyttökelvottomat tekstiilit pesuräteiksi sekä tiskiräteiksi

Nyt on monta syytä sille, miksi ei juuri tule ommeltua. Ihanat kelit ja tämä muutto. Nyt kun kävin läpi meidän vanhoja rättejä niin huomasin niiden tosiaan olevan pelkkiä rättejä. Valitsin parhaimmassa kunnossa olevat ja leikkelin ne uudelleen ja kaivoin lumppulaatikosta kaikki käyttökelvottomat tekstiilit, kuten vaatteita ja pyyhkeitä. Kaikki kauhtuneita, värjääntyneitä, jollain tavoin piloille menneitä, oli reikiä ja lähtemättömiä tahroja. Nämä kaikki leikkelin räteiksi ja ompelin saumurilla reunat. Eipähän heti purkaudu kun pesee. Rätit, jotka eivät enää ajaneet asiaansa hävitettiin niille kuuluvalla tavalla. Nyt onkin vähäksi aikaa rättejä.
Kun kävimme tyttären synttäreitä viettämässä, niin äitini oli taas kerännyt minulle kassin kaikenlaista tarpeellista, on patalappuja ja siivousvälineitä, joita näkyy kuvassa. Itse en niitä koskaan ostele mutta käytän kyllä jos saan niitä. Paras siivousapurini on tehty etikasta ja muistutuksena voi käydä nappaamassa reseptin täältä
Kun teen rättejä, en juuri mittaile vaan vaan leikkaan summissa ja ompelen summissa. Ainut on nuo talousrätit, jotka olen leikannut tarkkaan käteen sopivaksi ja niitä käytetäänkin vain samaan asiaan kuin talouspaperia käytetään. Älkää unohtako hellanpuhdistajaa, yksi tärkeä siivousaine minulla ainakin. Näillä on hyvä aloittaa uudessa kodissa.

Oikein kivaa päivää!
-Melissa-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *