Hae
VillaNanna

Villahameen sielunelämä

Villahameen sielunelämä

Villahameen sielunelämä monimutkainen, ainakin minun mielestäni. Varsinkin tämän pitkän harmaan sielu on niin hankala, että hamekin on ollut monet vuodet kaapissa, ilman, että on päässyt ulkoilemaan. ollenkaan. Jotenkin olen kokenut todella haasteelliseksi tämän kyseisen hameen pukemisen. Olen neulonut hameen aikanaan 90 -luvulla, kun opiskelin vaatetusalalla. Malli on Novitan ja lanka ihana florica, jota ei enää saa. Kun joskus löydän lehden, josta tämä on neulottu, niin laitan heti sen tiedot tänne!

Villahameen sielunelämä

Koska villavaatteet on meikäläisen suuri heikkous, niin niitähän löytyy ja varsinkin villahameita on kaapissa monen monta. Käytän niitä paljon, myös töissä, mutta kolme hametta on aiheuttanut minulle suurta päänvaivaa kun en muka osaa niitä yhdistää mitenkään kivasti. Asetinkin itselleni haasteen viime vuonna, että löydän muutaman itselleni sopivan tavan yhdistellä näitä hameita sellaisiin vaatteisiin, joita tykkään käyttää. Tietenkin enemmän kuin yksi asu ja tietenkin eri tyyleillä. Valkoinen villahame onkin löytänyt paikkansa ja tullut hienosti uuteen käyttöön, mutta tämä harmaa maksimittainen hame onkin ollut se suurin ongelma itselleni.

Olen testannut lukemattomia eri vaihtoehtoja, mutta mikään ei miellytä omaan silmään. Koska minulla on vielä sekin ongelma, etten pidä villa/villa yhdistelmästä, joten se on luonut vielä suuremman päänvaivan. Nyt kuitenkin lauantaina päätin kokeilla sitten kuitenkin yhdistää tämän pitkän villahameen villapaidan kanssa ja itse tykästyin tähän asuun. Vielä kun löytäisi muutaman muunkin kivan yhdistelmän, niin olisin erittäin tyytyväinen.

Miksi säilytän vaatteita, joita minun on vaikea käyttää?

On vain olemassa vaatteita, joista en halua luopua esimerkiksi siitä syystä, että olen nähnyt valtavan vaivan sitä tehdessäni. Tai vaate on joskus ollut lempivaatteeni, mutta pikku hiljaa vaate vain unohtunut kaappiin tai sitä ei vain ole vuosiin käytetty. Haluan säästää tietynlaiset vaatteet aina, kuten nyt vaikka slipoverit. Osa vaatteistani on sellaisia, että tiedän käyttäväni niitä tulevaisuudessa, enkä halua niitä enää ostaa, joten ne saavat olla kaapissa odottamassa.

Villahameet ovat minulle sellainen asia, joita en tule koskaan poistamaan kaapistani. Niitä ei ole myöskään enää tullut lisää. Suunnitteilla on kyllä, mutta se on sen ajan murhe. Vasta kun opin käyttämään kaikkia näitä hameitani, niin voin uuden valmistaa. Mekot ovat niin paljon helpompia kuin hameet. Mutta mitä sanotte tästä yhdistelmästä, jonka löysin? 

Itse pidän siitä miten tämä ruosteen värinen paita sopii harmaan kanssa. Miten lämpöinen asu on ja miten monta katseen vangitsijaa on vaatteessa. Hameen ribbineulos, paidan ilmapallohihat sekä erikoinen pääntie takana. Monta asiaa, mutta näyttävää ja yhteen sopivaa. Aina näin monta näyttävää osaa ei ole hyvä ratkaisu.

Huom! Paidan ohjeen löydät Novita syksyn 2018 lehdestä. 

Villahameen sielunelämä

Rentoa torstaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

LUE MYÖS:

Ihanat villavaatteet

Neulehame

Pimeän syksyn piristys

2 kommenttia

  1. Kati kirjoitti:

    Hyvältä näyttää! Hame on ihanan ilmavaa neulosta, se on taatusti mukava päällä. Entä jos sen kanssa pukisi myös farkkupaidan? Kiitos kekseliäästä blogista =)

    • villananna kirjoitti:

      Pitää kokeilla tuota farkkupaitaa tuon kanssa. Flanellipaitaa kokeilin, mutta meni liian jouluiseksi mutta toimii juuri joulunaikaan hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.