Hae
VillaNanna

Pieni tyyny matkalle

Pieni tyyny matkalle

Tälle meidän seuraavalle reissulle tarvitaan pieni tyyny, eikä mikä tahansa tyyny vaan sydäntyyny. Tyynyssä on myös tasku, jonne saan sujautettua tossuni sekä unimaskini. Nimittäin lento kestää sen verran kauan, että tossuja sekä unta tarvitaan. Jaksaa sitten remuta matkakohteessa.

Pieni tyyny matkalle

Tälle tyynylle ei ole kaavaa, vaan leikkasin kankaasta suoraan sydämen muodon ja käytin sitten päälikangasta kaavana vuorin leikkuussa. Eli kappaleita tulee kaikkinensa kolme. Ensimmäiseen kerrokseen ompelin vetoketjun ja ompelin aputikillä pöölikappaleen vuorikappaleeseen kiinni. Tämän jälkeen asettelin alimman kappaleen päälikappaleen päälle etukappaleet vastakkain ja ompelin kiinni, jätin tietenkin kääntöaukon, jotta tyynyn saa käännettyä ja täytettyä. Kun tyyny on täytetty, ompelin kääntöaukon kiinni käsin. Ja valmis!

Tyyny ei ole kovin iso, mutta ei ihan pikkuinenkaan. Saan siis todella hyvin mahtumaan pienet tossuni sekä unimaskini tyynyyn. Näin tämä sydämellinen pehmoinen päänalunen kulkee kivasti kainalossa lentokoneeseen asti. On ehkä myös helpompi nukkua kun on jotakin omaa mukana. Uskoisin ainakin näin. Hiukan tosin jännittää miten saan nukuttua, sillä olen todella huono nukkumaan näissä menopeleissä.

Pieni tyyny matkalle

Mikä on kohteemme tänä vuonna?

Tänä vuonna kohteemme on Kalifornia ja ensimmäinen etappi on Anaheimin Disneyland, jossa vietämme kaksi päivää. En usko, että tuo kaksi päivää edes riittää mutta se on se määrä mikä nyt on ja sillä selvä. Saa nähdä pääsemmekö mihinkään laitteeseen, sillä ajankohta on sellainen, että siellä on paljon ihmisiä. Tämän kahden päivän jälkeen siirrymme asustelemaan Venice Beachille, josta käsin sitten käymme Universal studioilla, Santa Monicassa ja kaikkialle minne ollaan suunniteltu. Ihan kaikkea kun en paljasta vielä, mutta yritämme päästä myös kirppareille ja vintageliikkeisiin.

Uuden vuoden iltaan ollaan varattu jo pöytä Marina del Reyn alueelta ja ruokailun jälkeen suuntaammekin sinne lasten tapahtumaan, siellä pääsee myös katsomaan ilotulituksia, jotka järjestetään lapsille noin kello 21.00. Tämän jälkeen siirrymme hotellille ja jos jaksamme, niin katsomme vielä puolen yön ilotulitukset hotellin katolta. Mutta saa nähdä jaksetaanko. Sen verran on hektinen reissu tiedossa. Joten tänä vuonna siis paikkaan, jonne en ole koskaan edes suunnitellut matkaavani… Saa nähdä miten reissu menee.

Pieni tyyny matkalle

Rentoa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

10 kommenttia

 1. Kati | Täydellisen Kreikan saaren metsästys kirjoitti:

  Hauska idea, että tyynyn sisällä voi säilyttää tossuja ja unimaskia. Ihanaa reissua teille! 🙂

 2. finintirol kirjoitti:

  Hauskan näköinen ja monitoiminen pieni matka tyyny. Toivon miellyttäävä matkaa ja rentouttavia unia upealla matkalle!

 3. In Via kirjoitti:

  Aika näppärää! Pienenkin tyynyt sisälle mahtuu vaikka mitä. Se on helposti saatavilla lennon aikana eikä vie tilaa laukusta.

 4. Anne N kirjoitti:

  Suloinen ja käytännöllinen tyyny! Mahtavaa matkaa! 🙂

 5. petra kirjoitti:

  En kestä sun maskia ja tossuja, ihanat! ja niin on myös tyyny, ihanan kekseliäs 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *