Hae
VillaNanna

Slow-fashion liivimekko Kontista

Slow-fashion liivimekko Kontista

Puhutaan vähän kirppareista ja vaatteista. slow-fashion, liivimekko Kontista olisi tämän artikkelin juttu. Kaikki alkoi siitä kun kirpparit avasivat pitkästä aikaa ovensa ja pääsin jälleen katselemaan ihania vaatteita. Minulla on muutamia juttuja, joita etsin, olen etsinyt siis jo vuosia ja tietenkin nappaan mukaani, jos sellaisen löydän. Kuten nytkin löysin, pienen etsimisen jälkeen.

Tällä hetkellä nousevana trendinä eri ikäisten joukossa on kirpputoreilta ostaminen. Tuossa alkukesästä kun kiersin Kallion Vintageliikkeitä, oli aivan ihanaa nähdä miten nuoret ovat ottaneet kaupat itselleen. He etsivät hyviä löytöjä, ei mitään kertakäyttömuotia, vaan ihan kunnon vintagea. Vanhoja Leviksiä ja t-paitoja sekä lenkkareita. Myös hupparit meni kaupaksi hyvin. Oli aika hienoa katsoa mitä eri ikäiset mielellään osti, mitkä oli ne jutut, jotka kiinnosti. Kaikenkaikkiaan olin valtavan tyytyväinen siihen, että niin monet eri ikäiset ovat ottaneet kierrätysmuodin itselleen.

Slow-fashion liivimekko Kontista

Slow-fashion, liivimekko Kontista

Mies haki minut töistä ja suuntasimme suoraan Espoon Konttiin. Tykkään kyseisestä Kontista, sillä siellä on paljon juuri vintagea. Pienen etsimisen jälkeen löysin monta mielenkiintoista vaatetta, joista sitten kuitenkin otin vain tämän liivimekon. Tällainen mekko minulla oli myös nuorena ja se oli vielä itse tehty liivimekko. Tykästyin tähän heti ja tietenkin se oli otettava mukaan.

Olen ehtinyt käyttää tätä mekkoa paljon. Valitettavasti olen onnistunut hajottamaan helmaa sen verran, että pääsen paikkaushommiin, ennen kuin laitan tämän mekon päälleni. En ymmärrä miten kömpelö oikein osasin olla taas tällä kertaa. Mutta tästä huolimatta, on mekko siltikin minun tämän kesän ehdoton suosikki.

HAMPTON REPUBLIC

Minulla on yksi fast fashion kohde, josta tykkään todella paljon ja ostan kyllä jos satun hyväkuntoisen löytämään kirpparilta. Minulla on myös ne kipukohtani, mutta en kuitenkaan kaikkia osta, harvat ja valitut. Hampton republic on KappAhlin mallistoa ja nimensä mukaisesti on hyvin merellinen mallisto.

Kierrätyskeskuksesta löysin HR:n laukun ja vaikka olen ison määrän laukkuja laittanut nyt kiertoon Hopeen, niin tämän minä halusin itselleni ja jotenkin halusin yhdistää laukun vielä tähän minun vintagemekkooni. Tyylit poikkeaa toisistaan todella paljon, mutta tätä minä teen, sekoitan kaiken toisiinsa.

Slow-fashion liivimekko Kontista

Aurinkoista tiistaita kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kuosien sekametelisoppa

Kontin lötköpötkö jumppispumppis

Kierrätysmuoti on paras muoti

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Joensuussa Kontti on ehdottomasti the kirppari mulle! <3

 2. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  En vaan osaa/jaksa kirppareilta etsiä oman kokoisiani vaatteita. Jos ne olisi järjestetty edes suunnilleen koottain niin voisin ehkä harkitakin.

  • villananna kirjoitti:

   Joo, kirppistelyyn pitää tutustua rauhassa ja opetella systeemit, että löytää helposti, toki joskus jos etsii tiettyjä juttuja on pakko etsimällä etsiä.

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Olen tähän asti myynyt vain omia tavaroitani pois kirpparilla. Pitääpä joskus ehtiä myös vähän katsastamaan mitä sieltä löytyy!

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kävin tänä kesällä pitkästä aikaa kunnon kirppiskierroksella. Tytöille löytyi muutama vaate. Itselle ostin ristipistotyön. Ruusu mustalla pohjalla. Seuraavaksi on tarkoitus viedä iso kasa tavaraa kirppikselle. Nyt kun omat lapset ovat kasvaneet ja lopetin työt perhepäivähoitajana, niin on aika luopua monesta lelusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *