Hae
VillaNanna

Mun housuissa on jäätelökarnevaalit

Mun housuissa on jäätelökarnevaalit

Mun housuissa todella on jäätelökarnevaalit, vaikka ajatus voikin tuoda mukanaan mitä tahansa, niin sitä se ei ole. Hyvin tavallisesti vain…Jäätelökuosiset leggarit. Noh, en minä oikeastaan voi tietää mitä juuri sinä ajattelit kun otsikon näit…

Mun housuissa on jäätelökarnevaalit

Trikookangas on hankittu vuosia sitten Eurokankaasta ja leggareihinkaan ei kaavoja ole. Tein kaavat omista vanhoista leggareista, jotka päättivät jättää minut yksin kylmään maailmaan. Sen verran halusin muiston meidän yhteisestä matkasta, että purin (lue leikkelin) leggareista uudet kaavat, joita olen käyttänyt tähän päivään asti. Siis niitä kaavoja. Toki myös kaikkia niitä leggareita myös, joita kaavalla olen tehnyt. Ja varmasti teen vielä lisääkin kunhan löytyy taas jokin kiva trikoo.

Tosin, näissä housuissa on yksi iso ongelma nimittäin se, että kun leggarit laittaa jalkaan, niin tekee mieli koko ajan jäätelöä. En voi ymmärtää, että miten se on mahdollista…Ajattelee vain koko ajan sitä ihanan pehmeää ja kylmää herkkua. Pyörteistä pehmistä, hmmm… Kaikilla mahdollisilla mauilla, kiitos. Kyllä minä syön. Mutta heti kun ottaa leggarit pois jalasta myös jäätelönälkä katoaa. En voi ymmärtää tällaista asiaa.

Mun housuissa on jäätelökarnevaalit

Kevät tuli, lumi suli ja lumen alta tuli, Koiran kakka

Kyllä, se on kohta täällä ihan nurkan takana jo. Nimittäin joka vuotinen koirankakka keskustelu. En kyllä tiedä miten se liittyy tähän postaukseen, ei oikeasti mitenkään vaan tarkoitus onkin puhua siitä, että kevät on nurkan takana. Se on niin nurkalla, että mieli tekee pukea päälleen kaikkea ihanan keväistä, pastillista ja suloista. Siksi päivän asuni on näihin aikoihin hyvinkin värikästä ja monenkirjavaa. Kuten huomaatte.

Mistä asuni on hankittu?

 • Housut: Itse tehdyt
 • Neule: UFF, Arabia
 • Teddytakki: UFF, Malmi
 • Huivi: Kierrätyskeskus, ilmaisosasto
 • Kengät: ?

En ole tosin näitä nyt hankkinut, vaan aikaa sitten. Pääsen siis tästä kalvavasta pahasta mielestä eroon. Omaatuntoa kyllä nakertaa tässä kun ostolakko menee koko ajan pipariksi. Kengät on muuten koronavaatteitani, joista olen muutamaan otteeseen kertonut täällä. Kysymysmerkki on sen vuoksi tuossa, kun en muista mistä ne hankin. Joko Prismasta tai Cittarista. Onneksi ovat käytössä, vaikka ensin ajattelin, etten kyllä niitä laita päälleni. Mutta nyt olen niitä käyttänyt lähes päivittäin.

Millainen asu sinulla oli?

Mun housuissa on jäätelökarnevaalit

Mahtavaa päivää kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

8 kommenttia

 1. Jonna kirjoitti:

  Siis ompa muuten ihanat legginsit! Ovatko sellaista ns uimapukukangasta vai ihan jotain puuvillaa tms? (:

 2. Anne kirjoitti:

  Ei hassummat trikoot ja muutenkin olet kuin karkki koko pakkaus 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Keväällä pitää ottaa värisuihku 🙂 Tosin mulle värit on muutenkin tärkeitä, varsinkin talvella kun pitkään harmaata ja pimeää.

 3. Nadine G kirjoitti:

  Sun housut ovat herättäneet aikamoista ihmetystä täällä Uzbekistanissa. Täällä porukkaa käyttää vallan mustaa, mikä on omasta mielestäni tylsää, mutta heillä on eriäväinen mielipide asiaan ?.

  • villananna kirjoitti:

   Värien käyttö on hirmu tärkeää ihmisen psyykkeelle. Heillä kuitenkin tehdään aika valtavan värikkäitä käsitöitä, joten ihmettely on siltä osin aika turha. Uskon myös, että he ymmärtävät värien psykologiaa jonkin verran ja kun Suomessa on pitkä synkkä ajanjakso, niin värit ovat se millä voi nostaa energiatasoaan tai poistaa sen kokonaan, musta on väri, joka poistaa vireystasoa sekä aiheuttaa myös masennusta.

 4. Suvi kirjoitti:

  No nyt on hienot housut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.