Hae
VillaNanna

Miesten paidoista toppi


Tuitui!

Viikonloppu oli aika mahtava. Tehtiin pikareissu Merikasrvialle ja sen lisäksi nautiskeltiin elämästä Porin Jazzeissa rakkaan ystävän kanssa. Todella pitkästä aikaa. On aika kummallista, että vaikka asutaan aika lähellä toisiamme niin yhteistä aikaa on niin kovin vaikea aina järjestää. Mutta nyt lähdettiin hiukan rentoutumaan. Merikarvialla me olemme olleet monesti ja tykätään todella paljon olla siellä. Nyt reissu oli mitoitettu lyhyeksi mutta ensi vuonna sitten voisi olla pidempään.

Ennen reissua ompelin muutaman ihanan jutun, läjä projektia siis jälleen. Läjässä on vielä ihan mukavasti vaatteita, joista on helppo tehdä kaikenlaista, kaikki ei ole tekstiilijätettä. Tämä toppi oli siis hyvin helppo tehdä kahdesta miesten paidasta. Jalkaan vain farkut ja sandaalit, tyyli valmis. Kädessä keikkuu itse tehty pussukka, sekin on tehty farkkujen jämistä.

Mukavaa alkanutta viikkoa
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *