Hae
VillaNanna

Kesä on ollut upea

Kesä on ollut upea

Kesä on ollut upea, kun sitä tarkastelee nyt näin aamutuimaan. Eilen oli maauimala bileet, jotka nuorisopalvelu järjesti nuorille. Päivä oli upea ja vaikka aurinko ei paistanut kirkkaalta taivaalta, oli silti ihanan lämmin päivä. Nuoria oli hyvin paikalla ja meno oli mieletön. Eilinen tunnelma saikin olon ihanan raukeaksi ja lentelin iloisesti tuonne kesään, mitä kaikkea kivaa tuli kesällä tehtyä.

Kesä on ollut upea

Koska kesälomani on loppunut aikaa sitten, niin on hyvä muistella meidän kesää. Kesäkuussa olin töissä ja pidin nuorille keppari -kurssia ja junk journal -kurssia. Olin mukana myös askartelu -kurssilla sekä eläin -ja luontoleirillä. Kesäkuussa oli tosi kiva meno töissä ja kesätoiminnat ovatkin niitä herkkuhetkiä, kun voit tehdä mitä kivaa tahansa. Kuten myös nämä maauimala bileet, joissa olen mielelläni aina mukana. Lomani alkoi sitten eläin -ja luontoleirin jälkeen ja kesti kivasti viisi viikkoa. Olisin toki pidempäänkin ollut, mutta tarvitsen jouluksi myös lomaa. Joten tuo viisi viikkoa sai riittää.

Kesäkuun menot

Itsestä tuntui sille, ettei heinäkuussa sitten tapahtunut oikein mitään, mutta näin jälkeen päin ajateltuna, niin kyllä me kaikkea kivaa päästiin lopulta tekemään, vaikka miehen käsi paketissa olikin koko kesän. Pyöräilyä tosin emme voineet toteuttaa, vaikka niin sitä toivoin. Kesän kohokodat kuitenkin tapahtui juuri heinäkuussa, sen vuoksi koska kipeimmillään mieheni oli tuossa kesäkuussa. Hän ei kerta kaikkiaan kyennyt lähtemään kätensä kanssa.

Kesäloman parhaat palat

Tänä kesänä tuli ommeltua todella vähän. Olen siitä todella äimistynyt, virkkailu on ollut se tämän kesän juttu ja kaikenlaista on tullut virkattua. Iso määrä kasarineuleita on tullut purettua ja aloitettu niistä muuta, ikityö on odottamassa nyt toistaiseksi kaapissa, vaikka suunnittelin, että otan sen seuraavalle reissulle mukaan. Nyt kuitenkin virkkailut ovat jääneet ja syys/talvineuleet ovat ilmestyneet puikoille ja koukuille. Kesä on tällä hetkellä muisto vain.

Heinäkuun menot

Elokuun lomamenot

Loma on ohi ollut jo muutaman viikon ja haikeana katselen mennyt aikaa. Pikku hiljaa kuitenkin katse siirtyy tulevaan, joka on muutoksia täynnä. Ihan en kaikkiin muutoksiin ole valmis, mutta minkäs teet. Näiden kanssa on vain elettävä. Elämä jatkuu, vaikka maailma on myllerryksessä. Ilo ja onni pitää löytää pienistä hetkistä ja vaalia niitä.

Kesä on ollut upea

Rentoa sunnuntaita kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Elämä on mitä on, se välillä menee eteenpäin kuin juna, eikä kaikkiin muutoksiin voi vaikuttaa itse. Toisaalta, muutokset tuo jotain hyvääkin.
    Ihanan tapahtumarikas kesää sinulla oli!

    • villananna kirjoitti:

      Se on tosiaan näin ettei kaikkeen voi itse vaikuttaa sellaisenaan, mutta vaikuttaa voi siihen miten tilanteen itse hyödyntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.