Hae
VillaNanna

Pöytätabletit pöydälle, lounas kahdelle

Kierrätyskeskuksen 1€ kangaskampanjasta hankin muutamia sisustuskankaita, joista saisi jotakin kivaa tehtyä silloin kun kaipaa jotakin ekstraa vaikka nyt kattaukseen. Tätä kangasta ei ollut juurikaan enempää jäljellä, kun tein koirien uuteen petiin samasta kankaasta tyynyn sinne. Joten sain nippa nappa ommeltua kaksi pöytätablettia. Koska ihan tavanomaisesta en niin välitä, niin ompelin kaksi pientä virkattua liinaa molempiin pöytätablettien reunoihin. Näin ei tarvitse etsiä erikseen servetinpidekkeitä kun servetin ja aterimet voi näppärästi laittaa taskuun.
Ohje löytyy täältä ja näitä voi tehdä lähes mistä tahansa materiaalista, vaikka farkustakin.

Pastalounas on tehty niin ikään kaapin jämistä. Hyvin yksikertainen ja nopea valmistaa. Tarvitset spaghettia, broilerpekonia, sipulia, valkosipulia, merisuolaa, mustapippuria ja oreganoa (tai mitä mausteita tykkäät käyttää) sekä kermaa.
Keitä spsghetti ohjeen mukaan. Lämmitä oliiviöljy paistinpannussa, silppua pekoni ja sipulit ja laita paista kevyesti paistinpannulla ja lisää kerma anna kiehua noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Voit toki kiireisenä lisätä hiukan vehnäjauhoa niin ei tarvitse odottaa tuota aikaa. Mausta mielesi mukaan. Sekoita kastike valmiiseen spaghettiin. Nauti.

Mukavaa päivää
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *