Hae
VillaNanna

DIY -tarjoiluastiat

DIY -tarjoiluastiat

DIY -tarjoiluastiat on erittäin helppo tapa tuoda pöytään hauskaa näyttävyyttä erittäin halvalla. Eripari astioita löytyy monilta kotoa kaappien perukoilta ja näistä astioista voi kasata vaikka millaisia tarjoiluastioita tai koristehärpäkkeitä. Kaikkia mahdollisia astioita voi käyttää ja hyödyntää tässä hommassa, vain mielikuvitus on rajana.

Jos taas olet enemmän sarjaa rakastava ihminen, niin kirppareilta löytyy helposti tähän tarkoitukseen materiaalia, varsinkin ilmaisosastoilta. Kannattaa siis lähteä kiertämään ja kerätä kiva määrä laseja ja lautasia. Kannattaa myös muistaa mitä on tekemässä, ettei hanki vääränlaisia osia. Itse olen hurahtanut tällaiseen hommaan niin hyvin, että erilaisia säilytysastioita löytyy vaikka mihin tarkoitukseen.

DIY -tarjoiluastiat

Tarvikkeet:

 • erilaisia astioita
 • lasiliimaa

 

 • Pese astiat oikein hyvin liasta ja pölystä. Anna kuivua hyvin. Kannattaa ennen liimaamista vielä putsata astialiinalla hyvin, että saa kaiken nöyhtän pois.
 • Ennen liimaamista mieti ja kasaa miten yhdistelet. Lasiliima on niin voimakasta, että osia ei voi enää irroittaa toisistaan. Merkitse mihin kohtaan liimaat osat ja tee liiman ohjeen mukaan. Anna kuivua hyvin.

Näin helppoa puuhaa, tee samalla useampi, jouluna voi sitten muokata eri kattauksia mielin määrin kun on pari söpöä tarjoiluastiaa, joita hyödyntää. Ja parastahan tässä on se, että materiaalin voi tosiaan löytää omasta kaapista tai sitten ilmaiseksi Kierrätyskeskuksesta.

Uskokaa huviksenne, joskus hirvitys muuttuu oikeasti upeudeksi kun antaa sille mahdollisuuden. Kohta siitä tuleekin ihan lemppari.

Minulle nämä astiat ovat hyvinkin tärkeitä, johtuen juurikin siitä, että olen tehnyt ne itse. Tarjoiluastiat antaa myös niin hauskan ilmeen kattaukseen. Paljon muuta ei tarvita, kun nämä ovat sen verran näyttäviä. Jos haluat, niin lasien sisälle voi tehdä erilaisia koristeita, joulumaisemia yms. Jos siis oikein haluaa alkaa askartelemaan. Sellainen tuo näyttävyyden lisäksi leikkisyyttä pöytään. Onneksi tämä on semmoista hommaa, että voit tehdä ihan oman maun mukaan. Helppoa ja nopeaa ja saa hyödynnettyä niitä oman kaapin perukoille jääneitä astioita, jopa niitä hirvityksiä kannattaa hyödyntää, näin saat nekin käyttöön ja hirvitys voikin muuttua upeudeksi.

DIY -tarjoiluastiat

Oikein ihanaa perjantaita kaikille!

-Melissa-

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Loistavia vinkkejä, ei ole itselläni tuollaiset tulleet mieleenkään 🙂

 2. Maisa80 kirjoitti:

  Sulla on kyllä ihania ideoita joka lähtöön. Se, kun on jostain kiinnostunut ja on luova niin syntyy upeita juttuja. ?

  • villananna kirjoitti:

   Kiitos paljon 🙂 Tää on myös hyvä tapa ottaa käyttöön astioita, joita ei muutoin enää käytä.

 3. Tuula / Tuulaslife kirjoitti:

  Kivat vinkit. Sinulla ideoita riittää. Tulipa kauniit kattaukset ”uusien” astioitten kera pöytään.

 4. Virpi/ Villiviinin viemää kirjoitti:

  Hauska idea, pitääpäs laittaa korvan taa 🙂

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Hauska idea! Ei ole tullut itselle mieleen. Lasiliimasta en ole tainnut koskaan kuullakaan.

 6. Sorakukka kirjoitti:

  Tälläiset tarjoiluastiat on paljon persoonallisempiakin! Hyvin kauniita minusta

  • villananna kirjoitti:

   Olen samaa mieltä kanssasi tuosta, että ovat ihanan persoonallisia. Kertovat myös kivasti vanhan tavaran tarinaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *