Hae
VillaNanna

Kun kengissä on kiviä ja sammaleet hyökänneet päälle

Kun kengissä on kiviä ja sammaleet hyökänneet päälle

Ensimmäisen kerran mun elämässä, tämä kellojen siirtely on vaikuttanut mun elämään. Kun kengissä on kiviä ja sammaleet hyökänneet päälle. Ei vaan lähde liikkeelle koko emäntä, ei vaikka miten koittaisi potkia persuksiin itseään. Pimeys on ympärillä ja valoa näkee vain sikalan ikkunasta. Kyllä, minä työskentelen entisessä sikalassa. Vaikka sielläkin ikkunoita on, niin ei niistä paljon valoa sisälle tule. Kovasti tsemppaan itseäni kuitenkin eteen päin ja koitan kaivaa reikää seinään, jotta näkisin sen valon, vihdoin.

Miten paljon teillä vaivaa kellonjen siirtely?

Tämä olotila on jotenkin hyvin omituinen kaikkinensa. Jalat liikkuu juuri ja juuri, aivosumukin on vallannut taas alaa, tosin se sumu voi johtua myös siitä, että minulla on aivan liian monta välilehteä tällä hetkellä päässä auki. Pää surisee kuin se olisi täynnä mehiläisiä ja osa asioista unohtuu ihan kokonaan.

Kun kengissä on kiviä ja sammaleet hyökänneet päälle

MItne tätä tilaa voisi kohentaa? Onko siihen mitään apuja? Itse olen koittanut ottaa ihan levon kannalta jokaisen hetken kun en ole töissä. Toki nyt tuntuu sille, ettei mikään lepo ole riittävää. Uskon kuitenkin, että se pikku hiljaa nostaa minut ylös päin. Toinen voisi olla se, että kotona keskittyy itseensä, toki perheellisenä pitää huomioida myös lapset ja mieskin, mutta parasta on lukkiutua puoleksi tunniksi suihkuhuoneeseen, laittaa jalat vesikeppuun hyvän tuoksuisen kylpypommin kanssa, ja sivellä kasvoille kahvikuorinta-aine naamioksi. Sen jälkeen ihana suihku ja olet pessyt päiväsi pois. Illalla voi tehdä myös sellaisia asioita, jotka ilastuttavat itseäsi, kuten koirien lenkitys tai jokin helppo ja yksinkertainen käsityö, jonka osaa silmät kiinni. Syö erittäin hyvän iltapalan, jotain omaa herkkua, se piristää ainakin. Hyvä leffa päälle ja lämmpin peitto on myös hyvä apu kun väsyttää.

Minun selviytymislista:

 • lepo
 • leffa ja lämpöinen peitto
 • tekee jotakin kivaa, kuten ulkoilee
 • valmistaa kylpyhuoneeseen kotikylpylän
 • käsityöt

Näillä keinoin luulisi selättävän kellojen kääntelystä aiheutuneet sekamelskat, vai mitä luulette? Vielä kun pari päivää tässä löntystää, niin pääsee viikonlopun viettoon. Onkin jo kekri lähellä. Viikonlopun odotuskin innostaa jaksamaan viikkoa eteen päin oikein hyvin.

Mukavaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

VillaNanna SecondHand

8 kommenttia

 1. DML kirjoitti:

  Mulla sattui juuri 4-päivän vapaaputki kellon siirtämisen ajankohtaan ja sain kyllä hyvin käännettyä heti rytmin. Tsemppiä, kyllä se siitä! 😀

 2. Marjo kirjoitti:

  Kellojen siirtelystä en kyllä pidä minäkään. Toisaalta on kiva, että aamut ovat valoisia mutta kun pimeä tulee jo kello neljän aikaan siitä en pidä yhtään. Töiden jälkeen on liian mustaa ja ulkolenkeillä pitää tarkasti katsoa sellaiset valaistut polut/tiet. Moni kärsii kuten sinäkin. Itselläni rytmistä toiseen solahtaminen menee aika iisisti.
  Tsemppiä <3

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

 3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse reagoin onneksi lähinnä vain ärtymyksellä, en voi käsittää miksi tästä tavasta on pidettävä kiinni enkä vain näe tässä nyky-yhteiskunnalle kuin enemmän haittavaituksia..

 4. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kun ikää tulee, niin nämä kellojen siirtelyt ja kaamos vaikuttavat aina vain enemmän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *