Hae
VillaNanna

Dönsby B&B

Dönsby B&B

Meidän road tripin yöpymispaikaksi valikoitui ihana Dönsby B&B, joka sijaitsee Raaseporissa, noin kolmen kilometrin päässä Karjaan keskustasta. Ihana maatilaidyli, jossa myös muutama eläinkin hengailee pihalla. Koska meidän reissu tuli niin yllättäen, oli vaikeuksia saada hotellihuonetta varattua päivän varoajalla, mutta täältä sai yhdeksi yöksi. Oli vapaana vain tuo yksi huone, jossa sitten nukuimme.

Täytyy sanoa, että yllätys oli kyllä suuri, kun huomasimme, miten ihana paikka tämä B&B oli. Siitäkin huolimatta haluan palata tänne, vaikka koronan vuoksi aamiaista ei kuulunut hintaan tällä kertaa. Normaalisti kun se tarjoillaan ihanassa alakerrassa. Muutoinkin haluan tutustua tähän suloiseen maatilaympäristöön enemmän. Ihana ja rauhallinen paikka viettää yönsä ja voin sanoa, että täällä nukkuu todella hyvin.

Dönsby B&B

Dönsby B&B

Tällä tilalla on mielenkiintoinen tarina, joka juontaa juurensa aikaan, jolloin tila kuului Billnäsin kartalolle. Kyseisen kartanon nuori herra joutui myymään tilan maksaakseen pelivelkansa ja näin tilan osti Lindqvistin perhe osti tilan ja nyt se on muutettu ihanaksi yöpymispaikaksi.

Tämä viehättävä pieni tila sijaitsee täydellisen matkan päässä kaikesta mielenkiintoisesta nähtävyyksistä. Kuten nyt vaikka Fiskarsin kylästä, Mustion linnasta, Raaseporin linnanraunioilta ja Billnäsin kylästä. Tästä ihanasta paikasta voit lukea enemmän täältä.

Oli todella mahtavaa saada tämä yöpymispaikka meille, vaikka ensin näytti sille, ettei löydy mitään sellaista paikkaa, jossa voitaisiin yöpyä, kaikki paikat olivat niin täynnä. Ihmiset ovat asennoituneet nyt kotimaanmatkailuun koronan vuoksi, ulkomaille ei pääse, niin on helppo lähteä kokemaan Suomi toisella tavoin ja kyllä se vaan kannattaa. Meidän matka, vaikka lyhyt olikin toimi hyvin.

Dönsby B&B Dönsby B&B

Ihana aamu

Meillä oli ostettu pientä syötävää aamuksi yhteiskeittiöön ja oli ihana kiireettömästi alkaa valmistautua seuraava kohdetta varten. Linnun laulu kuului avonaisesta ikkunasta ja auringonsäteet kutittivat mukavasti nenää, kun aloimme kömpiä peittojen alta ihanaan päivään. Olimme päättäneet, että nautimme pientä purtavaa ennen lähtöä ja sitten seuraavassa määränpäässä me sitten syömme kunnon aamiaisen ja tämä osottautui hyväksi tavaksi. Ei siis haitannut yhtään se, ettei päästy aamiaispöytään tällä kertaa täällä. Matka jatkui täältä suloiseen Fiskarsin kylään.

Pyjamasta enemmän juttua täällä:

Pikku naisia inspiroi

Ihanan aurinkoista keskiviikkoa teille kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Seikkailu Hämeen linnaan

Vielä hiukan Merikarviaa

 

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Taitaa tosiaan olla paljon ihmisiä liikkeellä kotimaassa näinä viikkoina vaikka ulkomaiset turistit puuttuvatkin. Tuohon on hyvä tapa päätyä yllättäviin kohteisiin, että tsekkaa vasta ”riittävän myöhään” mitä olisi vielä vapaana – tosin voihan siinä käydä huonostikin, mutta teillä näytti käyneen hyvin.

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä, totta ja todella onneksi, että oli hyvä kohde, nämä viimetinkaan jätetyt jutut on aika pelottavia…

 2. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Ihastuttava paikka ja viehättävä paikka yöpyä. Tänään tuli juuri uutisissa, että suomalaiset jättävät yöpymispaikan valinnan viime tinkaan. Ja silloin on tyydyttävä siihen, mitä saa, jos saa yöpymispaikkaa ollenkaa. Nyt lomaillaan kotimaassa.
  Heleitä kesäpäiviä teille!

  • villananna kirjoitti:

   Tää on niin suloinen paikka. Me yleensä varataan yöpymispaikka ajoissa mutta näköjään ei aina 😀

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Olipas ihastuttava paikka. Nyt on varmasti paljon ihmisiä liikenteessä.

 4. Marjut kirjoitti:

  On kyllä todella ihastuttava yöpymispaikka ollut. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *