Hae
VillaNanna

Treffit oman miehen kanssa, miksi?

Treffit oman miehen kanssa, miksi?

Treffit oman miehen kanssa, miksi? Ihan siksi, koska on hyvä muistaa myös parisuhde arjen keskellä ja on hyvä välillä olla ihan vain mies ja nainen, vaimo ja aviomies. Kaikki eivät varmasti tarvitse erikseen yhteistä aikaa, mutta me tarvitsemme.

Treffit oman miehen kanssa, miksi?

Olemme aina tarvinneet omaa yhteistä aikaa, toki myös erikseenkin, mutta yhdessä on tehty kaikenlaista ollaan oltu ulkomailla ja kotimaassa. On ollut pidempiä reissuja ja sitten ihan muutaman tunnin hengähdyksiä. Seikkailu on ollut helpompaa ennen, kun meillä elämä oli toisenlaista. Itse tein keikkahommia ja mies opiskeli. Nyt tilanne on toinen kun itsellä on vakituinen työ ja mies…Noh, lähti jälleen opiskelemaan. Myös tämä korona aika on ollut erittäin haasteellinen myös meidän perheessä. Joten on pakko välillä pysähtyä ja olla vain kahdestaan.

Emme ole ehtineet kesän aikana keskittyä toisiimme juuri ollenkaan, erittäin kiireinen alkukesä ja lomalla keskityimme sitten ihan perheeseen. ja treffien vietto jäi minimiin, taidettiin olla jopa kerran treffeillä kesän aikan. Nyt olikin sitten hyvä syy ottaa pieni irtiotto arjesta ja mennä kahdestaan tekemään jotakin. Jotakin oli sitten käyminen uudessa juuri avatussa Kierrätyskeskuksessa, joka sijaitsee Kaisaniemessä. Sen jälkeen onkin hyvä mennä syömään. Tarkoituksena oli ensin käydä katsomassa, onko tori auki ja syödä siellä torisapuskaa, mutta eksyimmekin pizzeria via Tribunaliin.

Treffit oman miehen kanssa, miksi?

Paita ja hame: UFF Hakaniemi. Kengät ja laukku: Kierrätyskeskus

Oliko onnistuneet treffit?

Olivat kyllä, Kierrätyskeskuksesta löytyi pari juttua, jotka lähti mukaan. Ruoka nyt ei ollut ihan sitä mitä odotettiin. Aika mautonta, mutta meillä oli mukavaa siitäkin huolimatta, vaikka olinkin sitä mieltä, että olisi pitänyt vaan mennä sinne torille. Tärkeintä oli kuitenkin se, että pääsimme nauttimaan toistemme seurasta. Näin jaksaa taas hetken aikaa arkea ja sen toisen naamavärkkiä.

Vaikka me treffaillaan ja se on meille todella tärkeää, se ei tarkoita sitä, että perhe-elämä olisi jotenkin hankalaa meille tai emme haluaisi sitä elämää viettää. Me tarvitsemme sitä, koska välillä tuntuu sille, että arki unohtaa miehen ja naisen. Näin me voimme katkaista oravanpyörän ja olla vain kahdestaan. Näin me hoidamme meidän parisuhdetta. Ja se on ok, että jokaisella on oma tapa hoitaa omaa suhdettaan. Yksikään tapa ei varmasti ole väärä tapa. Kunhan muistaa pysähtyä aina välillä.

Mahtavaa viikonloppua kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Treffit pitkästä aikaa

Me lähdettiin treffeille

Me oltiin treffeillä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *