Hae
VillaNanna

Suomi 100-mekko

Kyllähän nyt on oltava tällainen mekko, vai mitä? Mekko kuvastaa Suomea ja sopi erittäin hyvin pidettäväksi juhannuksena. Mekko on tehty jo viime vuonna Vaatevallankumousta silmällä pitäen ja on toteutettu mieheni vanhoista yöpuvun housuista sekä Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta löytyneestä risasta hameesta. Sinivalkoisena se vain sopii niin täydellisesti tähän vuoteen. Ehkäpä sen vuoksi se on jäänyt odottamaan kaappiin oikeaa aikaa käyttöön.

Helsinki todella hiljenee juhannukseksi vaikka keskustan Allas toi paljon juhlijoita ympäri Suomen tänä vuonna. Myös kaupunki juhannukset ovat alkaneet yleistyä muutenkin. Se on aika harmillista, sillä Helsinki on upea kun kaikki lähtee mökeille ja missään ei näy ketään. Yleensä ranta on hyvin vilkasta aluetta, mutta nyt muutama koiran ulkoillutaaja ja pariskunta oli kävelyllä.
Oli ihanan rauhallista istuskella, leikkiä, syödä, ja juoda hyvin laiturilla. Vilpoinen ilta tosin, sen ei annettu kyllä häiritä yhtään. Onneksi ei satanut vettä tai räntää.

Mehupullojen koristeet

Kesätytöllä pitää olla kruunukin

Hyvää juhannusta

Juuri ennen juhannusta tein Maunulan Fidasta tämän hattulöydön.
Hiukan kärsinyt mutta ihana päässä.

Burda 5/13

Mukavaa tiistaita
-Nelli-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *