Hae
VillaNanna

Hidas sunnuntai

Kaikkihan sen tietää, hidas herääminen on parasta maailmassa. Ei kiire minnekkään, kattaa aamupalan parvekkeelle ja on vain niin pitkään kun jaksaa olla. akkujen lataaminen tuli muutama postaus sitten aika selväksi, että se on minulle tärkeää. Kaiken kruunaa se, että voi ommella/neuloa, näin saa aivot tyhjentyä kunnolla ja voimistaa oloaan seuraavaan koitokseen.
Kun jääkapista löytyy pari tummunutta banaania, niin tietää miten täydellisen herkullisia banaanilettuja niistä saa tehtyä ja kun pakkasesta löytyy vielä kupillinen mustikoita, on aika täydellinen aamupala suunniteltu puoliksi valmiiksi. Toki kannattaa ne kaapit kääntää ihan kunnolla, sillä kaapinperukoille on voinut kadota niin hunajaa kuin suklaalevitettäkin. Kunnon gurmee-aamuherkku on siinä. Jos et usko, niin kokeile itse!

Teki todella hyvää herätä rauhassa, ilman kelloa, ilman mitään kiirettä mistään, häärätä keittiössä ja nauttia aamun pienistä hetkistä. Tämä kyllä parantaa mieltä niin paljon. Yksin en päässyt olemaan kun lapset halusivat olla kotona (hiukan huono keli) ja isomman pojan tyttöystäväkin ilmestyi meille oleskelemaan, pelaamaan ja touhuamaan. Käytiin miehen kanssa laittamassa pyörät kuntoon ja lähdettiin koeajolle, se loppui lyhyeen sillä saatiin vettä niskaan ja minulla meni vaatteiden läpi hienosti kaikki kylmä vesi. Mutta nyt on kuitenkin avattu pyöräkausi ja voi sanoa, että kesä on tullut. Kaikki on nyt valmiina ihanan kesän vastaanottamiselle.

Nyt kun minulla alkaa tänään uudet tuulet ja uusi työympäristö pitää ottaa viikon sisällä haltuun, niin on aika epätodennäiköistä, että postauksia tulee näin nopeassa tahdissa. Mutta pyrin päivittämään Instaa päivittäin, edes yhdellä kuvalla päivässä, että voi hyvin seurata touhua siellä. Mutta voi olla, että homma lähteekin niin helposti käyntiin, että päivittelyt jatkuu samalla tavoin kuin tähän asti.

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa kaikille ja nauttikaahan kevään ihanista hetkistä!

18 kommenttia

 1. Elisa Lpp kirjoitti:

  Oi, nam!
  Mä tykkään banaaniletuista, mutta muu perhe ei juurikaan välitä mistään, missä on käytetty banaania ja kypsennetty. Esimerkiksi kakut ja muffarit on ihan nou-nou 😀

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hitaat aamut ovat parhautta <3

 3. Jani / Kaikki Paketissa kirjoitti:

  Jo pelkkä ajatus banaaniletuista saa veden herahtamaan kielelle. Banaani sopii lettuihin täydellisesti 🙂

 4. Melissa L kirjoitti:

  Eikä :/ Toi on niin kurja juttu…Onneksi meillä banaani toimii ihan missä tahansa, oli sitten kyse pitsasta, kanakastikkeesta tai makeista leivonnaisista.

 5. Melissa L kirjoitti:

  Ne todella on <3

 6. Melissa L kirjoitti:

  Tää on niin totta. Niin hyviä <3

 7. Jokke kirjoitti:

  Oi lettuja aamiaiseksi, slurp!

 8. Melissa L kirjoitti:

  No älä 🙂

 9. Sartsa kirjoitti:

  Otin ohjeen talteen, kiitos. 🙂
  Söpö kurkistuskuva.

 10. hannamaria kirjoitti:

  Banaaniletut on kyllä hyviä! Pitääkin taas seuraavien vapaiden koittaessa tehdä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 11. Melissa L kirjoitti:

  On kyllä niin kiva ohje 🙂

 12. Melissa L kirjoitti:

  Ne on kyllä ihan super hyviä.

 13. Minkku kirjoitti:

  Banaaniletut on kyllä helppo ja hyvä välipala, täytyykin paistella näitä pitkästä aikaa:)

 14. Hetkautus kirjoitti:

  Nää ois hyviä mut mä en saa näitä ikinä paistettua ehjinä joten oon kehitelly pannariversion 😀

 15. Melissa L kirjoitti:

  Totta, banaaniletut on niin herkkuja 🙂

 16. Melissa L kirjoitti:

  Niiden pitää antaa kypsyä pitkään rauhassa, ennen kuin ne kääntää. Miedolla lämmöllä.

 17. Marjo kirjoitti:

  Banaaniletut ovat NIIN hyviä. Teidän karvakaveritkin ovat huomanneet, että aamiaispöydässä on tarjolla jotain herkkuja. Ihania kuvia 🙂 Tästä tulikin hyvä kimmoke tehdä itse banaanilettuja taas joku päivä. Vaikka tulevana viikonloppuna.

 18. Melissa L kirjoitti:

  Ne on kyllä niin hyviä ja oiva aamupala tai välipala…Tai syö vaikka lounaaksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *