Hae
VillaNanna

Vyölaukku farkkujen jämistä

Vyölaukku farkkujen jämistä

En ole hetkeen kertonut miten tämä minun farkkujämä projekti oikein etenee, kun se ei oikein etene. Tällä kertaa tuli vyölaukku farkkujen jämistä ja osa minun töistä on vielä kuvaamatta. Ja nyt on jo aika pieneksi vähentynyt tuo minun kasani. Vyölaukut jakaa mielipiteitä, mutta itse tykkään näistä, oli ne sitten minkä mallisia tahansa. Tämähän on nyt suoraan kasariluvulta malliltaan ja toimii siis meikäläisellä todella hyvin.

Nyt voin oikeastaan jo sanoa, että kassi alkaa pienentyä kun olen vaihtanut Muumikassin pienempään pussiin. Mutta työ ei ole vielä ohi ja siksi olenkin pitänyt taukoa, toki taukoon on myös se syy, että poika on lomilla ja keskityn häneen kun olen kotona. Nyt kun palat ovat todella pikkuisia, niin haastetta löytyy, että mitä kummaa näistä oikein nyt tekisi. Uskon kuitenkin, että saan nämä palaset käytettyä jotenkin.

Vyölaukku farkkujen jämistä

Vyölaukku farkkujen jämistä

Vyölaukku farkkujen jämistä

Tuossa heti artikkelin alussa sanoin, että vyölaukku jakaa mielipiteitä mutta pakko on meikäläisen sanoa siihen, että mikään ei ole niin kätevä kuin on vyölaukku. Se jättää kädet vapaaksi ja sinne mahhtuu juuri se vähä mitä tarvitsee. Ei tarvitse raahata isoja reppuja tai muitakaan. Lompakko ja puhelin mahtuu hyvin tähän pikkuiseen laukkuun. Se on juuri niin täydellinen tällaiselle täntälle kuin minä olen.

Kaavat löytyy:

Allt om Handarbete 8/19

Tämä vyölaukku on myös sellainen, joka on tehty kokonaan kierrätetyistä materiaaleista. Kiinnitin on pojan vanhasta ulkoilupuvusta ja vetoketju sekä heijastin on Kierrätyskeskuksen Näprä osastolta löydettyjä. Mitään uutta ei siis ole ostettu tämän vyölaukun takia. Ja se on aika hienoa se. Minusta ainakin. Tämä laukku ei ole mikään kovin työläs edes tehdä, vaikkakaan ei ole mikään kovin helppo juttukaan. Parasta on kuitenkin se, että näitä voi tehdä vaikka mistä materiaalista, kunhan on kestävää ja jämäkkää kangasta. Muulla ei niin väliä. Tää on ihan mun juttu ja sopii minulle, joka ei välitä noista erilaisista repuista ja käsilaukuista. Vaikka niitäkin löytyy ja niitä on välillä pakko myös käyttää.

Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa minua: InstagramFacebookBloglovinBlogit.fi

LUE MYÖS:

Kierrätysmuoti on paras muoti

 

8 kommenttia

 1. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Minullakin on taas pitkästä aikaa vyölaukku, tosin tylsästi Eastpackin musta sellainen ja kannan sitä vähän olkalaukun tapaan hihna ristissä rinnan yli, mutta vyölaukku kuitenkin!

  • villananna kirjoitti:

   Itse kannan useasti samalla tavalla. Pyörällä taas on helpompi kun laukku on tuolla takapuolen puolella 🙂

 2. Marjo kirjoitti:

  Hieno oivallus käyttää farkun jämiä vyölaukkuun. En ole itse vielä hankkinut vyölaukkua ja vähän kipuilen voinko edes hankkia. Olen joskus nimittäin nuorempana omistanut useita vyölaukkuja ja mietin voinko palata ”taas nuoruudenaikaan”. Olisi kyllä koiran kanssa kätevä lenkeillä.

  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com/

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Kivalta näyttää! Itse en ole vielä vyölaukkua hankkinut. Enkä tiedä olenko valmis vyölaukun paluuseen omalla kohdallani. Pojallani vyölaukku on. Hän kantaa laukkunsa olkalaukun tapaan.

  • villananna kirjoitti:

   Mulla oli sama tuossa pari vuotta sitten kun nämä tuli uudelleen, mutta nää on liian käteviä ohitukseen 😀

 4. Marjut kirjoitti:

  Olen jo tovin haaveillut vyölaukusta, mutta vielä en ole sitä toteuttanut. Pitäisiköhän minunkin tehdä sellainen itse. 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Kyllä kannattaa tehdä itse, saa juuri sellaisen kuin itse haluaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *