Hae
VillaNanna

TAUKO Magazine

TAUKO Magazine

Tauko Magazinella oli sellainen tarjous, josta en voinut kieltäytyä. Neljä lehteä ja Fiskarsin sakset yhteensä 89 euroa. Kyllä, en voinut kieltäytyä. Olen nimittäin pitkään ollut ostamassa testiin TAUKO lehteä, mutta en ole saanut sitä aikaiseksi. Syitä siihen on ollut tuhansia, yksi suurimpia syitä on ollut se, että ostelen niin valtavan paljon käsityölehtiä sekä kirjoja, että miestä hirvittää.

TAUKO Magazine

Tauko lehti on kaikille ompelua harrastavalle kotiompelijalle tarkoitettu hiukan parempi lehti. Toki myös kaikille muodista kiinnostuneille. Itseäni on lehti kiehtonut aina, varsinkin sen vuoksi, että minusta japanilaisessa ja suomalaisessa muodissa on paljon samaa. Pelkistettyä ja helppoa. Lehden takaa löytyy kaksi voimanaista Kaisa Rissanen ja Mila Moisio. Lehden pääkonttorit sijaitsevat Helsingissä sekä Berliinissä. Ja voitte uskoa, että olin ällistynyt kun tilasin paketin torstaina ja paketti oli haettavissa jo perjantaina. Uskomattoman nopeaa toimintaa siis.

Lehdessä on erilaisten kulttuuri ja muoti artikkeleiden lisäksi herkullisia design ompelukaavoja. Artikkelit sisältää ilmastoasioita, kulttuuria ja muotia monesta eri suunnasta. Lehti vie meidät harrastajat sekä ammattilaiset hellästi ohjaten kohti kestävämpää muotia ja uudenlaista muotoilua. Kun vaatteisiin tulee henkilökohtainen yhteys, vaate muuttuu merkitykselliseksi.

Mielipiteeni lehdestä

Itse kaavoja en ole vielä päässyt testaamaan, olen lukenut muutaman artikkelin ja käynyt jokaisen lehden kannesta kanteen ja merkannut minua kiinnostaneet mallit odottamaan ompelua. Kaavoihin en siis osaa sanoa vielä mitään, mutta itse lehdestä pidän paljon. Siinä on luettavaa ja yhden lehden parissa viihtyy pidempäänkin. Kuvat ovat mielenkiintoisia ja erilaisia. Pidän myös paperista, jota on käytetty lehdessä. Kuvista saa pienen vintage fiiliksen ja kokonaisuus on hyvin ylellinen. Tai näin minusta ainakin.

Sanoinkin jo aikaisemmin, että suomalaisessa ja japanilaisessa muodissa on jotakin samaa. Molemmat on hyvin veistoksellisia, kauniita ja klassisia. TAUKO ehkä kuitenkin aavistuksen verran romanttisempi kuin japanilainen muoti. Riippuu toki suunnittelijasta. Itsellä on lähinnä Yoshiko Tsukiorin kirjoja, joten sellaista laajaa otantaa minulla ei ole. Mutta vertaan näitä kahta ja minusta toimivat kyllä niin hienosti yhteenkin. Mutta kokonaisuudessaan TAUKO on mielenkiintoinen lehti ja odotan sitä hetkeä, että pääsen kokeilemaan kaavoja.

TAUKO Magazine

Mukavaa alkanutta viikko kaikille! 

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

4 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Iso kiitos tästä postauksesta, ilahduin paljon kun sen huomasin! Toivottavasti vietät lehtien parissa monia ihania ompeluhetkiä <3

    Terkuin,
    Hanna TAUKOlta

  2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

    Itsekin pidän siitä, että ompelulehdissä on myös luettavaa. Se tavallaan tuplaa niiden hyödyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.