Hae
VillaNanna

Vanhojen korvisten uusi muoto

Vanhojen korvisten uusi muoto tulee ajankohtaiseksi siinä viaheessa kun korvikset näyttävät lähinnä roskiskamalta. Jos korvikset vain on ehjät, kannattaa ne tuunata uudeksi ja siihen hommaan käy ihan mikä tahansa materiaali. Tyyli riippuu siis kovasti siitä mitä haluat käyttää korussasi. Mielikuvitus on rajana, voit siis tehdä ihan millaisia tuunauksia tahansa. Itse halusin boho-tyyliset korvikset ja ne tosiaan sain. Ensin tosin ajattelin, että sellaiset unisiepparityyppiset olisi kivat mutta kun aloin suunnitella, niin lopputulos olikin ihan toinen.

Vanhojen korvisten uusi muoto

Tarvikkeet
 • Tuunattavat korvikset
 • Nahkanauhaa
 • Helmiä+muuta korutarviketta
 • Höyheniä
 • Kuumaliimapyssy+liimaa

Huom! Sulkia ja höyheniä löytyy hyvin kirppareilta, mutta kannattaa kysellä myös kanaloista, jos viitsivät noukkia talteen tai jos saat käydä itse noukkimassa tippuneita ihanuuksia.

Vinkki: Nykyään voi sulat ja höyhenet myös tehdä itse erilaisista materiaaleista. Näihin sopii macramesulat tai vaikka pienet nahasta valmistetut sulat. kaikkea kannattaa kokeilla.

Tee näin
 • Liimaa nahkanauhaa korvisten ympärille. Pujota samalla sopiviin kohtiin korurenkaita, näihin voi kiinnittää koristeita.
 • Valmista höyhenet (aseta kiinnikkeet sekä renkaat)
 • Voit kiinnittää myös ketjuja ja helmiä sinne tänne korviksia.
 • Kiinnitä höyhenet omille paikoille renkaisiin.

Olen enmmän kuin tyytyväinen lopputulokseen, tosin näistä tuli hiukan painavat. Ei kuitenkaan liikaa, sillä minun on ihan hyvä näiden kanssa olla mutta pienempi määrä painavia osia olisi ehkä ollut parempi. En kuitenkaan ala näitä korjailla, koska niin kuin sanoin: Tykkään näistä näin.

Nämä korvikset toimii loistavasti festarilookissa kesällä. Ne ovat sen verran massiiviset, että näyttävät paremmalta kun on vähemmän vaattetta päällä. Eivät takerru vaatteisiin vaan voivat vapaana heilua olkapäillä. Olisi pari asuakin jo tiedossa…Harmi kun se kesä meni jo ja ne festarit. Mutta aina on ensi kesä.

Nyt saa antaa estottomasti palautetta näistä ja haluaako lisää korutuunauksia esiin täällä! Minä kuuntelen nyt korvat höröllä tätä asiaa. En paljoa tuunaa koruja mutta aina välillä iskee sellainen haaste, että pitää saada vanhojen korvisten uusi muoto esiin myös tänne blogiin. Ja onhan se kivaa kun ei tarvitse heittää roskiin tavaraa, jota vielä voisi käyttää mutta on huonossa kunnossa, kuten nämä korvikset olivat todella, todella värjääntyneet.

Vanhojen korvisten uusi muoto

Ihanaa päivää kaikille!

-Melissa-

Lue myös nämä: Kranssi oveen kierrättäen, Ihana kotikosmetiikka, Viirit farkuista

Seuraa minua: Facebook, Bloglovin, Blogit.fi, Instagram, Pinterest,

8 kommenttia

 1. Petra - Sängyn alla kirjoitti:

  eikä mikä idea! mulla oli joskus teininä useammat erikokoiset renkaat, harmi että niitä ei ole! Tästä saattoi tulla korvistenteko kärpänen, että pitää ihan käydä etsimässä rengaskorvikset tuunausta varten…. 😀 Ehdottomasti tämmösiä ideoita lisää blogiin!

  http://sangynalla.blogspot.fi

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ihanat korvikset, ehdottomasti korutuunauksia tänne jatkossakin! 🙂

  • villananna kirjoitti:

   Katsotaan. Jos korukipinä puree niin varmasti tulee enemmänkin kaikkea 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Ihana idea ja lopputulos myös tosi onnistunut :). Kiva kun tulee välillä myös näitä korutuunauksia.

 4. Diiskuneiti kirjoitti:

  Aivan ihanat korvikset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *