Hae
VillaNanna

Hitti vai huti: Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Hitti vai huti: Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Hitti vai huti? Sitä kysyn tässä postauksessa, nimittäin juuri vähän aikaa sitten satuin löytämään ihan vahingossa neuleen Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Oli kuulkaas ihan pakko laahata paita kotiin asti ja pestä se hyvin, jonka jälkeen se oli pakko saada heti päälle.

Hitti vai huti: Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Nyt kun aina välillä tulee työpäivän jälkeen käytyä pikaisesti ilmaisosastolla, niin sieltä on jäänyt mukaan muutamia kivoja juttuja. Tämä neule tosin on yksi ihanimmista löydöistä aikoihin. Minulle paita on siis todellinen hitti, mutta laittaisitko sinä sen päällesi? Täytyy tosin myöntää, että heitin paidan kerran toiseen laatikkoon, en siis heti tajunnut sen arvoa minulle. Mutta heti kun sen olin viskannut toiseen laatikkoon, nappasin sen käteeni uudelleen ja katsoin paitaa tarkemmin. Se oli siinä sitten. Rakkaus roihahti niin, että vieressä ollut henkilö huokaisi kuuluvasti.

Paita lähti siis mukaani kotiin ja matkalla mietin erilaisia asuja, joita tulen yhdistelemään. Paita saapui kotiin, laitoin sen heti pesuun ja sen jälkeen kuivumaan. Kuivaamisen ajan etsiskelin tietoa paidasta sekä hain inspiraatiota miten yhdistellä kyseinen ihana paita. Tosin, tiesin jo mitä haluan kokeilla ensimmäisenä kun paita on kuiva.

Halusin yhdistää paidan over size miesten t-paidan sekä itse tehtyjen liituraita leggareiden kanssa. Niin ihana asu töihin ja vaikka jonakin sunnuntai aamuna kun lähtee perheen kanssa brunssille. Tai joululoman kotipäivän viettoon. Niin moneen ihanaan hetkeen paita sopii. Jalkaan valkoiset Dr. Martensit ja oranssin hehkuva villakangas bleiseri sekä tietenkin iso ruudullinen kaulaliina kaulalle. Niin paras syksyinen asu. Talvella voikin laittaa lämpimämmän takin ja talviset kengät. Mutta näin syksyllä vielä tarkenee ohuemmallakin.

Ihana neule

Vaikka googletin ja googletin, en löytänyt mitään tietoa koko merkistä. Made in Italy, 48% villaa, 47% akryylia, 5% viskoosia. Paita on kaikesta huolimatta ihana päällä, vaikka on paksu, hassun kova vaikka on pehmeä. Vaikea selittää mitä se tarkoittaa, mutta se on juuri sellainen, mitä olen aina etsinyt vaikka en ole sitä itse tiennyt. Väri toimii myös erittäin hyvin. Paita on aika väritön, vaikka lähemmin katsottuna joukossa on valkoista lankaa sekä haalean harmaanbeigeä. Voiko se olla väri?

Hitti vai huti: Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolöytö

Mahtavaa viikkoa kaikille!

Seuraa minua:

Instagram

 Facebook

Bloglovin

Blogit.fi

Twitter

Pinterest

2 kommenttia

  1. Anna kirjoitti:

    Hitti. Tosi siistin näköinen. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *